Ehk oskab keegi nõu anda?
Ja kõik need jamad tulevad ka vastu nädalavahetust

Eks ma isegi mõtlesin, et vaatab kui uued küünlad panna, kas SAAB paremb ...Algselt postitas: Trionic
Kui küünlad olid märjad,vaheta nad UUTE vastu,siis läheb K-jet tavaliselt käima.
Tundub, et K-jet on tunduvalt kapriissem igasugu näppimise suhtes, kui 2-stömbergi variant - sääl peamine, et mõlemad kenasti sünkroonis oleksid ja liig kulunud poleks. Pritsungi hingeelu paistab aga nii keeruline olevat, et selle mõistmiseks läheb veel jupp aega ...Edasine sõltub juba,kas juhtrõhk,trassirõhk,külmkäivitusprits,või süüde,või kõik korraga.See vana nali juba K-jetiga-kuni ei näpi,käib veel enam-vähem.
Paistab nii - eks õhtul proovin küünlavahetuse ära ja annan teada, aga su juurde tulen ilmsest nii ehk nii, kas paela otsas või omal jõul - need tühikäigu liig madalad pöörded teevad endiselt muret. Uut jagajat kahjuks veel saand pole - magasin ühe võimaluse mahaAlgselt postitas: Trionic
See on vana nali,et kunde tuleb õlivahetusse ntx,peale mida sureb kas bensupump,või jookseb mootor kotti.Katsu siis tõestada....
Eks sa pead auto jälle siia lohistama,kui küünaldevahetus ei aita.
Algselt postitas: Cyber
Ega filtri vahelt kusagilt bensiini ei leki? Äkki sai pisut pahasti kinni keeratud?
Põlnd sel šampinjoni filtril miskeid punne ja benss jõuab silindriteni küll - vanad küünlad olid puha märjad, kui maha kakkusime.Algselt postitas: Cyber
ei vist pole..punnid on ees küll, aga selleks, et üldse kuhugi midagi kinni keerata tuleb need ära võtta..
![]()
Aga sellega ei oska iseseisvalt midagi tehaAlgselt postitas: Trionic
Kontaktivahe kadunud seega
Mul kontakte paraku pole, Cyber küll mainis, et tal pidid kapi põhjas vedelema ühed tutikad ... uurin, kas veel alles.Algselt postitas: Trionic
ega vist,sul olid uued kontaktd kusagil,võta need ka ligi.
Õnneks ei pea Ryhkija vähemalt sel korral sihukest kemiseerimist tegema hakkama - abiline on täitsa olemas ja Ryhkija teab suurepäraselt, et enne hakkab päike solgipangest tõusma, kui et mina tal üksi Tupsut remontsida lasen!Algselt postitas: part
üksi saaks ehk hädapärast kah kui abilist pole võtta