Tagaklaasi soojendus
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Probleem selline, et Saab 9000CS-il tagaklaasil 4 soojendus riba ei tööta. Kas keegi on sellise probleemiga kokkupuutunud? Kuidas saada neid tööle?
__In Boost We Trust__
Minul oli keegi tagaklaasi nagu liivapaberiga lihvinud. 60% niitidest olid ribadeks. Lappisin mingisuguse spešjal värviga. Nägi välja nagu küünelaki pudelike. Sain ühe kolleegi käest kellel oli pool pudelikest üle. Enamus niite sain toimima, kuid üks on endiselt katki. Nii et julgen säärast lakki soovitada.Algselt postitas: zill
Mul miskine 7 riba ei tööta, pidi mingi pasta olema aga pole seda veel saanud(hetkel polnud saadaval ja enam pole uuurinud). Hirm kallis kah.
Tootjat ei mäleta, aga võis olla näiteks locktite.
Algselt postitas: zill
Mul miskine 7 riba ei tööta, pidi mingi pasta olema aga pole seda veel saanud(hetkel polnud saadaval ja enam pole uuurinud). Hirm kallis kah.
Locktite pastat müüakse nt automaailmas vms kohtades, odav pole jah. Omal on nii traadid katki kui pasta hangitud, aga lappimisega pole veel tegeleda jõudnud. Eelmine omanik ilmselt suuremat sorti kola palju vedanud

- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
Kas pole mingit töökoda kus neid saaks parandada.
Varem oli Fiat seal ei töötanud ka mittu riba, proovisin parandada locktite spetsiaalse liimiga, ja asi töötas mitte rohkem kui pool aastat. Tahaks ikka nii teha, et nad töötaksid pikkemat aaega, sest tahan tagaklaasile panna toonkile.
Varem oli Fiat seal ei töötanud ka mittu riba, proovisin parandada locktite spetsiaalse liimiga, ja asi töötas mitte rohkem kui pool aastat. Tahaks ikka nii teha, et nad töötaksid pikkemat aaega, sest tahan tagaklaasile panna toonkile.
__In Boost We Trust__
Ma pean uurima uuesti hakkama, varsti ju talv
, aga taha ei taha panna tooni vaid kardin (lahedalt uvitav lause).
Selle pärast ka ootele jäänud, et see kallis. Ootan parajat hetke et see soodsalt kätte saada. Nimelt Autopartner mulle hea partner olnud

Selle pärast ka ootele jäänud, et see kallis. Ootan parajat hetke et see soodsalt kätte saada. Nimelt Autopartner mulle hea partner olnud
Saku PEOREKKA hooldaja:)