stabiilsuskontroll, pidurdusjõukontroll

Vasta
Kasutaja avatar
waldoS

Kuidas kontrollida nende kahe toreda abimehe korrasolekut, või siis, et kuidas olla kindel, et mu autol need lisad üldse peal on? Paraku elus lähevad tihti lahku müügikuulutuse sisu ja reaalsus.
Trionic
Saabiguru

Kui nad peal on ja ei toimi,kiiskab auto kelladepaneel mitmetest hoiatustuledest.
Armatuuris on vastavad nupud,millega saab veojõu- ja stabiilsuskontrolli deaktiveerida(kui need olemas on). Ning Tech-2`ga saab kogu hingeelu selgeks.
Kasutaja avatar
waldoS

Vabandust väga lolli küsimuse pärast, aga mis asi on Tech-2?
teager

Algselt postitas: valdo
Vabandust väga lolli küsimuse pärast, aga mis asi on Tech-2?

Diagnostikaseade, mis poeb su masina kõikidesse ajudesse ning mujalegi ja teatab, mis su masinal viga on ;)

Pilt

terv, teager
Kasutaja avatar
waldoS

Ahaaa..... No sellist asja mul küll kodus pole:(
Ma ise kaldun sinnapoole, et VM-is aeg kinni panna, ehk oskavad nemad öelda, kas see stabiilsuskontroll töötab või ei. Eile katsusin kruusa peal autot külglibisemisesse saada, natuke nagu õnnestus, liiga palju aga ei pingutanud ka, auto on selliste eksperimentide jaoks liiga kallis.
Executive

Sellist on Eestis aint 3 tükki;).
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: Executive
Sellist on Eestis aint 3 tükki;).

Tegelikult on ikka tunduvalt rohkem,ainult,et Saabi mälukaarte pole teistel.
Meie Tech sööb lisaks Saabile ja Opelile veel kogu muu GM toodangut.Lisaks veel Honda,Acura,Mazda,Isuzu,Holden,Daewoo,Hyndai.
Täiesti välistatud on VAG-grupi autod,BMW,MB,Ford-need kasutavad teistsuguseid protokolle,aga nende scannerid on ka kõik olemas+ paar universaalscannerit ja mootoritester.
Vasta