Nonii, näitan ka siis oma pisikese pereliikme lõpuks ära

Kuidas siis kõik alguse sai ja kuidas ma 9-5-ni jõudsin?
Asi sai alguse juba aastaid tagasi veikov'ist ja tema punasest tonnisest.
Kuna Saab oli minu jaoks suhteliselt noname mark, ei osanud ma toona midagi autost arvata - minek oli hea, seest oli vaikne ja üllatavalt mugav (mugavam kui audi,bmw või volkswagen

Mõned aastad hiljem suutis Veiko nakatada ka vennast Saabi pisikuga ning sai ka temast tonnise omanik. Paratamatult sai vennasega koos ringi sõidetud ning sõidumugavus ja minek pani pidevalt naeratama.
Kui asi jõudis lõpuks oma auto ostuni, sai vaadatud igasuguseid marke, kuid kuidagi tundus Saab 9-5 ja 9-3 erinevatest autodest kõige rohkem sümpatiseerima.
Ja nii naljakas kui see ka pole, esimene Saab, Saab 9-5, millele silm peatus, osutuski minu jaoks olema JUST SEE !
Natuke vin koodi ja reg numbri järgi tausta uuringut tehtud, selgus,et auto Sveitsist toodud, avariid puuduvad.
Üks telefoni kõne - õnnestus autot vaatama minna( auto korralik,minevik nähtav,kviitungid tehtud töödest olemas)
Teine telefoni kõne veikov'ile kes tuli kompuutriga kohale. Sai tehtud väike sõit, kompuuter vigasi ei näidanud ning niimoodi saigi minust uhke Saabi omanik

Kasutasin kesklinnas võimalust klassikuga koos pilti teha

Lennuk 2 ja Lennuk 1

Poolaastat Saabi rõõme

1. Kaasajastatud auto helisüsteem
2. Õlivahetus + süüteküünlad vähe õigemate vastu
3. Detsembri algus - jahutusvedeliku lõdvik puruks - vahetatud uue vastu.
4. Detsembri lõpp ja Saab sai treileriga Tartu sõita:
DI lõpetas töölepingu. Tänaseks DI vahetatud,kütusefilter vahetatud, õhufilter vahetatud
Do to list:
1. Rihmad ja rullikud vahetada
2. Näidikuplokis pirnid ledide vastu vahetada
3. Juhipoolne kliimamootor vahetada
...Niiet tegemist jagub aga palju rõõmsaid kilomeetreid on veel ees...

Lisatud failid