Pisivigu leidub ja lugu on ka üsna pikk.
Algus on tehtud. Ostsin auto pimesi enne seda reaalis nägemata ja ettemaksuga, aga kaugel välismaal kui kutil on hoovis 2 tonnist, og900 cabrio, siis ei kahtle paadunud Saabimees ka ette auto ära osta enne seda nägemata.
Liiatigi- tegemist ju tonnise aeroga!
Olen omadega jõudnud Uus-Meremaale, kus 4 mil elanikearvuga Saabid sama populaarsed kui Eestis Sierrad. Kokku on Saabe müüa ca 50tk ja tonniseid 2.
Võtsin masina vastu ja hakkasin sõitma sihtkohta, kus mu töö. 320km
Töötab, cutib boostil, vile on taga,cooler vist paugu saanud ja lekib, gaasi pedaal on tohtu tundlik( kickdown tross?) , aga kere......
on ikka nii korralik, et jah... Eestis sellised pole, kui just pole värskelt Sveitsist toodud. Roostet pole olemas ja põhi ja summuti on nagu uued.
97 aasta masin, 327k kellal aga isegi külma mootoriga on silky smooth mootori hääl.
Pisivigu on, aga sellest ongi lõbu asjaga tegeleda.
Eks hakkab neid küsimusi vanadele tonnimasteritele laekuma varsti.
Igatahes AERO on täiesti stokk.
Ette on vaja võtta:
1) Kesklukk ei ava kõiki uksi
2) Cruise nupp ei engage. Isegi armatuuril ei lähe tuluke põlema ?
3) Paremal mingist bumpist üle sõita lööb kolaka üle kere, amort läbi?
4) Muidugi salongis see pinisev asi armatuuris, mingi kliima vent või mis ta on, sellele panin ajutiselt peenikese asja vahele, et ei vigiseks.
Head asjad:
Kere, mootor ei leki, räigelt hea varustus ja peale 320km sõitu aero istmetest välja astudes tunned end nagu Tais massaasil käinu

Kaasa sain rihma pingutusamordi, punase ja musta DI kasseti ja Throttle Body ja veel mingit pudi, just in case.
Seda peab tonnise jaoks kiitma, et kurvides käitub paremini kui og9-5 või og9-3, sõidumüra on natuke valjem ja kütuse kulu oli 7,5 keskimseks, kogemata kahest autost mööda sõitudega 160kmh. Kliima OFF
Seda kui palju jupid siin maksavad ma praegu ei hakka täpsemalt rääkima.
Kahe päevaga on komplimente juba tulnud ohtralt.
Lisatud failid