9-5 Aero põlvkondade erinevused

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
Kasutaja avatar
Skybound

Tere Saabifanaatikud :notworthy: Olen järjekordne saabihaigusesse nakatunud ohver ja seetõttu end ka kasutajaks registreerisin. Hetkel küll SAAB-i ei oma (pole veel kunagi omanudki), nii et vabandan ette asjatundmatuse pärast :red: Olen aga juba 100% ära otsustanud, et mu järgmiseks autoks saab olema 9-5, eeldatavasti Aero ja ~2002/03 aasta oma. Olen siit foorumist leidnud juba palju infot 9-5 töökindluse jms. teemal, nii et üritan mitte uusi tüütuid teemasid tekitada. Aga on jäänud leidmata mõned detailsed küsimused välimuse ja disaini kohta ja kuna maksimalistina tahan endale just täpselt sellist autot saada, nagu ettekujutuses mõlgub, siis ei saa midagi kahe silma vahele jätta :)

Üks huvipakkuv asi on Aero dashboardi erinevad variandid. Kohutavalt meeldib puitimitatsioon ja -2001 aasta Aerodel on see ka pakkuda, aga 2001 facelifti-järgsetel mudelitel olen näinud vaid hõbedast (või alumiinium) disainiga dashboardi. Puitu olen näinud vist Arc-mudelil, aga mitte ühelgi Aerol. Kas Aero 2001-2005 põlvkonnal oli üldse valikuvõimalus selles asjus.... ?

Teine asi puudutab 17'' originaalvelgi. Parimad on three-spoke veljed, nagu 1999-2001 aasta Aerol, aga 2001-2005 põlvkonnal selliseid näinud pole..... on vaid 5- ja rohkema kodaraga kergmetallveljed, millel puudub igasugune omapära võrreldes vanema Aero omadega :( Kas sellised veljed kuulusidki ainult vanema põlvkonna juurde? Juhul kui peaksin ühel päeval uuema Aero omanikuks saama, siis vahetan raudselt originaalveljed kindlasti vanade vastu välja :love:

Pikk ja tüütu möla :poke: Aga loodetavasti mõni 9-5 omanik/fanaatik oskab mu küsimustele vastata!
"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson
Vasta