Esimene proovisõit tõi naeratuse näole ning olingi Saabifänn. Pidin selle endale saama ning samal päeval see ka mu valdusesse sai

Igati tiptop auto kuid vajas natuke täiendust, et oleks meelepärasem.
Juba esimesel sõidul tundus, et heli mis varjab sõidumüra, on kuidagi kehvake. Lähemal uurimisel selgus, et puudu tal tagumine võimendi ning taga riiulil ainult 4 tollised kõlarid mis kuidagi ei väristanud ning emotsioon null. Kui selgus, et kogu süsteem toimib valguskaablil siis olin juba lootust kaotamas. Sai välja töötatud teooria, et ehk saab esiukses olevatest kõlaritest kuidagi signaali taha poole vedada. Mõeldud tehtud. Aku pealt toide taha, juhi istme alt põrand ja juhtmekarbid lahti kistud ning leitud juhtmed mis toidavad esiukse kõlareid. Pakiruumi lakke sai kinnitatud kompaktne võimendi mis toidab 2x75W RMS ovaali. Tegelikult pole üldse paha, olen rahul!
Lisaks meenutas ta akvaariumi. See sai lahendatud tumeda tooniga mis minu arvates passib sellel autol hästi! Nüüd saab rahulikult tagaistele asju jätta kui autost eemalduda. Lisaks ei küta ka päike nii palju.
Muretuid kilomeetreid seljataga juba 20000 ringi, peamiselt maanteel

Lisatud failid