900-se Saabiku huvi

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
Winchman

Tere!

Ma ei tea, kas ma siin õiges kohas teema avan, aga tehnikat ta siiski puudutab.

Sõpsil plaanis nimelt soetada endale auto. Tänu oma Pärnu veeuputuse üleelanud "lumivalgekesele" (Trionic teab küll) olen suur Saabi kummardaja ja sain siis sõpsi ka igasuguste kohviks lastud Audide-Bemmide juurest siis Saabikute man.

Leidis teine sellise isendi:http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Minu meelest täitsa kobe tükk. Lihtsalt 900 seeriaga mul kogemused puuduvad. Mootor näikse sama olevat kui 9000-l, aga mis elukas see 900 siis õieti on? Millised aastakäigud problemaatilised, kas automaatkast kestab etc.

Äkki oskate nõu anda, kuni vanal veel tuur peal on:)

Tervitab,

Winchman
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Ega too 2.3 vabalthingav automaadi otsas mingi eriline püss ei ole. Aga üsna lollikindel küll.
Viimane Tehnikamaailm avaldas artikli NG 900 kohta. Ära usu seal olevat lauset et peaks eelistama manuaali ja siis mõtle sellele et artikkel on kirjutatud koduperenaisele... Ehk kõik on pehmelt ja hoiatavalt ja ettevaatlikult kirjutatud. Tegelik elu on pisut normaalsem.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

tegelikult on sensonic ikka ylekõige:
ei mingit siduri vajutamist !
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Winchman

Eks ta ole jah seal TM-is. Et ostke VW Golf 1,3 ja soovitavalt karburaatoriga - äkki läheb katki;) Eks nad seepärast neid Saabe vast pelgavadki.

Kui lollikindel siis lollikindel. Seda ongi vaja, sest tüüp ilmselt sellega võidu sõitma ei hakka:)

Kui tal tükid ka 9000 seeriaga ühes hinnas on, siis läheb ilmselt loosi. Käis teine ka veel ühe 9000 õmber, mis polnud ka üldse paha auto.

Saabidega paistab üldse niimoodi olevat, et totaalselt rappeks aetud autosid olen kohanud väga vähe. Omanikud ikka hooldamise koha pealt klass omaette.

Tänud igatahes, lidume siis 900 vaatama. Kui on kellelgi kommentaare ja arvamusi, siis andke aga tulla. Kõik nõuanded on alati teretulnud:D
Vasta