Tere kõik saabikud ja muud asjahuvilised!
Tekkinud on siis järgmine mure, ehk oskab keegi nõu anda?
Nimelt istme reguleerimisel ei liigu tool ühtlaselt vaid nõksutades. Samas on kuulda ka mingisuguse relee klõpsimist. Ehk siis nagu kellaosuti peal istuks:freak:
Kõrvaliste liigub samas väga sujuvalt ja ühtlaselt.
Kas keegi on sellise probleemiga kokku puutunud?
9-5 Elektriiste jõnksutab
AERO-plaan
Kas sa said teada mis viga oli ?
Niih mul oli sama viga - vea parandamine suhteliselt lihtne.
1. Võta mälunuppude plokk istme küljest maha (ühtegi kruvi pole vaja selleks lahti keerata)
2. Võta plokk lahti - käib lihtsalt - parem oleks kasutada laiema peaga (-) kruvikeerajat.
3. Vaata ega pole kontaktide peal miskit sodi (ps! mul oli miski nähtamatu sodi ning pidin testriga takistusi mõõtma, et aru saada millises viga on)
4. Puhasta klemmid miski kontaktide puhastus ainega ära ja peaks tööle hakkama // mul hakkas igaljuhul
Kas sa said teada mis viga oli ?
Niih mul oli sama viga - vea parandamine suhteliselt lihtne.
1. Võta mälunuppude plokk istme küljest maha (ühtegi kruvi pole vaja selleks lahti keerata)
2. Võta plokk lahti - käib lihtsalt - parem oleks kasutada laiema peaga (-) kruvikeerajat.
3. Vaata ega pole kontaktide peal miskit sodi (ps! mul oli miski nähtamatu sodi ning pidin testriga takistusi mõõtma, et aru saada millises viga on)
4. Puhasta klemmid miski kontaktide puhastus ainega ära ja peaks tööle hakkama // mul hakkas igaljuhul