Edit: Mina võitsin!

Tegelt müts maha tegijate ees.

Nüüd on vaja nii palju tagant järgi kirja panna, et ei teagi kust alustada.
Algselt postitas: Cyber
võtke siis nüüd rahulikult mõned päevad ja andke teada igasugu imelikest asjadest. Vaja kindlasti ka varasemad muudatused uuesti ära teha.
Logo on nüüd õige ja oma masinast pildi lisamisel ei näidatagi kunagi eelvaates seda... ei tohigi eelvaadet vajutada muidu seda uploadi ei tehta... ka enne oli see nii ...Algselt postitas: IFF
Osad nupud ei tööta kui vastad. Näiteks kui tahad pilti või linki lisada. Kui lisad faili omast masinast, siis eelvaatel pilti ei näidata. Logo on ka vale![]()
üleliigsed teemad on hetkel välja visatud.. Lükkasin kõigil kasutajatel hetkel ka default teema peale selle asja.Algselt postitas: teager
Mhh, kui muuta teemat, siis ülemine menüüriba - Otsing, Abi jne - piltide asemel näidatakse nende nimetusi või "alternate text".
Enam pole midagi ühist..Algselt postitas: qdwin
Et siis mis on ühist tujul ja autol?
ka mina tunnen sellest jubedalt puudust. Veel: Varem oli tekst "sulle on uus u2u" punane, nüüd ei paista enamnurk fondimuutusega silma.Algselt postitas: ptrt
ääää.. mu lemmiklink on puudu - nimelt "Postitused viimasest külastusest"Samas ei ole see just eriti ja kohutavalt oluline, saab ka muudmoodi, nii et ehk selline 'priority 3' viga ehk
![]()