Seni olen ostnud universaalseid, kus mitu kinnitust kaasas ja kasutanud ventavas. Aga alati on mingi konks, nt sisu klõbiseb sõites, kui telefoni hetkel hoidikus pole. Ära on tüüdanud viletsate asjade tuunimine, lagunevad ikka ära. Oskab keegi midagi püsivamat soovitada 9-5 ventavasse? Broditi on küll viisakas tootja aga pole leidnud kohta kus nende suur valik mugavalt üle vaadata.
Miks just ventavasse - armatuuri pealset ei taha risustada. Vertikaalset siledat pinda (mis ei jääks rooli taha varju) väga ei leia, cd-avasse kinnituv varjaks (lapiti) SID-i juhtnupud ja ilmselt ka SID-i alumise rea ära. Püstisena varjaks ka osa SID-i ja ilmselt raadio jaamad ära (ma kuulan raadiot rohkem kui helifaile).
Erasõnumiga sain soovituse kasutada nt seda https://pood.telia.ee/productInfo/125/a ... asse/20398
(kardan, et mu 130g mobla pudeneb sealt varsti alla) ... või pista topsihoidjasse. Olen proovinud, sealt kukub läbi mu kompaktne mobla.
Vahepeal leidsin üles 17 parimat

Nende hulka on mahtunud 3 magnetit - Logitech Trip $30, iOttie iTap $25, Scosche magicmount 20$ (amazoni hinnad) Kas keegi teab kedagi, kes kasutab magenthoidjat ja on rahul, telefon ei pudene? Saab 9-5 ventava on sisuliselt vertikaalne ja armatuuri esiletungiv ülaserv ei tee ka asja lihtsamaks.
Äkki peaks hoopis (kinnise) topsihoidja külgmistesse piludesse proovima kinnitada? Ma topsihoidjat peaaegu ei kasuta.