O: Starterit Saab 9-5 2004. 2.2 Tid 88kw

Turbod, jupid, vidinad...
Vasta
arsenal

Otsin starterit pealkirjas olevale masinale.

Pärnu
58 80 29 95 või U2U
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

lase korda teha. seal pole ju midagi erilist.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
andrehh
Auto:

Enda vana lasin taastada, 2-3 aastat sai sõita ja jälle otsas. Vahetamine pole ka teab mis lihtne töö. Taastatud ja poe omal on ikka vahe sees, nüüd käivitub nö. poolest pöördest.
Eks mõtle ise kui kaua sõita plaanis. Nii nagu juba kirjutasin tehase taastatud maksab 120€ kanti.

2.2 TID 92kw (sama mis 88kw) pekkis starter on pakkuda mõistliku hinnaga, kui pole plaanis kohe enda masina oma maha võtta kui poest uut tahad vastu saada.
Lembit

Rootor starterisse maksis mingi ca 40.- ja harjad ca 12.- Muud seal nagu väga kulumas ei ole.
Vahetuse juures on kordi suurem töö selle starteri maha ja peale saamine, kui starteri sees rootori ja harjade vahetamine.
Muidugi harjutamine teeb meistriks :) Ma saaks selle juba maha-peale ca tunniga :)
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

Enda vana lasin taastada, 2-3 aastat sai sõita ja jälle otsas. Vahetamine pole ka teab mis lihtne töö. Taastatud ja poe omal on ikka vahe sees, nüüd käivitub nö. poolest pöördest.
Eks mõtle ise kui kaua sõita plaanis. Nii nagu juba kirjutasin tehase taastatud maksab 120€ kanti.

2.2 TID 92kw (sama mis 88kw) pekkis starter on pakkuda mõistliku hinnaga, kui pole plaanis kohe enda masina oma maha võtta kui poest uut tahad vastu saada.

kle mul on küll tunne m, et sa lasid enda oma teha autobaasis ))))
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
arsenal

Vigane starter sai eile parandamisse antud, näis palju tasuma läheb ja kas saab asja. :)
Kasutaja avatar
andrehh
Auto:

Merimetsa lõpus lasin starterit remontida.
Carsmart´s tehti täis renoverimise pakkumine u. 100€ :wtf:, selle tõttu polnud kahtlust mida edasi teha.
arsenal

Merimetsa lõpus lasin starterit remontida.
Carsmart´s tehti täis renoverimise pakkumine u. 100€ :wtf:, selle tõttu polnud kahtlust mida edasi teha.

Enda starter käis ka Merimetsa lõpus ning nüüd korras. :)

Võib teema lukku panna.
Vasta