Lõpetuseks paneks paar pilti kah

Laupäeva õhtul:
Lisatud failid
Algselt postitas: teager
Tegelt ma ootaks, kui keegi teeks vana 95 sama, nagu kod. Tõnis (praegune Nakataja masin) ning kod. Lepa tegi/teevad 96'ga - Custom versiooni![]()
Selles asi ongi, et pole!Algselt postitas: Lepa
Miks ta väikeveokina kirja läks? Tagumine istmerida on ju ometi olemas?
Hetkel on ta kahekohaline - tagumisi istmeid pole, seetõttu ka väikeveok, kunagi tahan tagumised istmed kah muretseda, siis saab vast viiekohaliseks.Algselt postitas: propp
Ei saandki hästi aru, mitmekohalise variandiga siis tegu on?
Ideed on kenad küll, kuid minu jaoks mittesobivad. Mina ja minu koer armastame metsas luusida, metsarajad sisaldavad endas aga sageli juurikaid, kive ja muud taolist, mistõttu madalapõhjalise autoga poleks mul miskit peale hakata. Ja viimasel pildil kujutatud masinas oleks kutsal pime ja ebamugav kah - ei saaks aknast välja vahtida.Algselt postitas: chopper
Nendel kavanditel aga kenad ideed minu arvates.
Sedasorti neljajalgse intelligendi puhul on vaade tõesti tähtis. Ja veelparem kui ka saaks terve pea aknast välja lükata. Koera vaatenurgast oleks 2 kohaline masin ideaalne kuudi aseaine. Luuks võiks olla ainult koerale kergesti avatav, või siis vähemalt piisava auguga luugis.Algselt postitas: Saabiiir
Ja viimasel pildil kujutatud masinas oleks kutsal pime ja ebamugav kah - ei saaks aknast välja vahtida.