Läksin siis omast arust ühte hea mainega firmasse nimega GT Studio ja küsisin paremat mütsu. Tahtsin alarmi, subwooferit ja uusi põhikõlareid ja pigimatte esiustesse!
Esmaspäeval viisin auto siis sinna. Lubasid kolmapäevaks valmis saada. Läksin siis kolmapäeval vaatama kaugel asi on. Ainult pigimatid olid pandud. Ütlesid, et võibolla neljapäeva õhtuks saab. Saatsin neljpäeva päeval sõbra vaatama ja oh üllatust ...mitte midagi ei olnud tehtud!
Siis helistasin sinna ja ütlesin et mul reede hommikul autot vaja.
Peale suurt pingutust suutsid nad panna sinna siis kõik uued esi ja taga kõlarid, uue võimu ja pigimatid. Selle eest küsiti minult 11000 krooni!
Ps. algul nad rääkisid, et 10k eegu eest ma saan endale Alpine võimu ja põhikõlarid! Vahetult enne töö vastuvõtmist ütles ta, et nad panevad mulle odavama võimu ja kõlarid nimega Magnat, aga mis pidid sama head olema! Imelikul kombel küsisid nad minu käest ikkagi 10k eeki. Kuna saabil olevat keerulisem süsteem ja neil läks töö jaoks rohkem aega

Lugu lõppes nii, et pärast pidin tagasi minema sest:
1. autotelefon ei töötanud!
2. kõrvalistuja turvavöö ei töötanud!
3. juhipoolne elektipeegel ei töötanud!
4. Suunatule helimärguanne ei töötanud!
Turvavöö tehti ainukesena korda!
Peeglil olevat lüliti katki... sain nii aru, et see polevat siis nende viga.
Telefon ja suunatule heli pandi kõrgete kõlarite taha ja nüüd kuuleb normaalse hääle asemel sääsepininat.
Kuna kõrged helid on telefoni pärast põhja keeratud, siis kui muusikat kõvemaks keerad, hüppab võim tagant ära. Et võimu tagasi tööle saada, pean süüte korraks välja keerama.
Nüüd nõuan, et mulle vana süsteem tagasi pannakse....eks näis mis saab, mina kaotasin 10k eeki:headbang: ja auto keerati kah tuksi.
Saabidel olevat mingi optiline kaabli süsteem ja ma arvan, et ei tasu mujale minna kui ainult Saabi teenindusse seda muutma!