Aknapesu pihusti :(

Vasta
Kasutaja avatar
waldoS

Ühel heal päeval otsustas keskmine aknapesu pihusti, et ta vett enam ei pritsi. Ainult natuke immitseb vett kapotile, kaks äärmist aga lasevad uhke kaarega nagu peab. Minu deagoos on, et ummistus. Kui keegi teab, kuda sellest ummistusest lahti saada, oleks väga tänulik. Mingeid lekkeid ei ole, peale veepritsimist on kapotialune ilusasti kuiv.
TFK

oma auto klaasi pesuri sain puhtaks nööpnõelaga surkides ,hea oleks muidugi asi lahti võtta ja õhuga läbi puhkuda.:)
suur

Kui kasutad normaalset vedelikku siis ei lähe need asjad naljalt umbe. Umbe kipuvad need minema siis, kui klaasipesuvedeliku asemel kasutatakse tavalist kraanivett või nõudepesuvahendi-kraanivee segu. Teatavasti võib kraaniveega katlakivi tekkima hakata.
Ma ei tea, võibolla aitab mingisuguse calgoni vms katlakivieemaldaja kasutamine või sellega süsteemi läbi pesemine.
Kasutaja avatar
waldoS

Nööpnõelaga urgitsemine ei andnud mingeid tulemusi, ummistus on kusagil mujal. Muide, olen kogu aeg kasutanud ainult õiget staffi, nõudepesuvett ei ole paaki valanud.
Aga isa mul jah vanasti kasutas vee ja piirituse segu, peale iga pesu oli salongis kohe "huvitav" lõhn.
Nastix

Minu tonnisel juhtus sarnane asi siis, kui pesuveeklapid läbi läksid (sihukesed plastikust junnid, mis asuvad kõigis voolikute liitekohtades). Surve jäi selletõttu nii palju nõrgemaks, et ei pritsinud kõigist avadest enam vett välja. Ma ei tea, kas 9-5'l on sellised klapid, kuid kui on, siis näed vea selle järgi, et tõstad kapoti üles ja lased kellelgi vett tõmmata. Kui kusagil hooga pritsima hakkab, siis on selge.
Vasta