Limited slip differential aka LSD

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Pildi aadress on siin, mina seda siia üles enam riputada ei oska ->
Pilt

See LSD on ülimalt lihtsa ehitusega. Kaks metallplaati mida neli vedru laiali suruvad, vastavalt vedrude tugevusele siis toimub ka läbi libisemine. Ma prooviks selle värgi ära AGA küsimus on, et mis materjalist peaksid need plaadikesed olema ja kui palju nad libisemist suudavad piirata. Annab keegi ehk nõu.
pva

mis mqte asjal on esirattaveoga?
tagarattaveole aga leidub sama saues.
suur

Ma tegelikult kahtlustangi, et Saabninethousand katsetaks seda oma teise auto peal. Tonnisele seda vist suht keeruline lisada.
wilddog
Juhtkoer
Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771

Ise olen omanud esiveolise masina kastis LSD-d. Suur vahe on! Kui pole proovinud, ei oska ka puudust tunda...
S9K
Leidur Leo

Algselt postitas: suur
Ma tegelikult kahtlustangi, et Saabninethousand katsetaks seda oma teise auto peal. Tonnisele seda vist suht keeruline lisada.

How the he*l did you know:wtf:. Tegelikult seisneb asi selles, et Saabile, oma KÕIGE kallimale ei hakka igasugu võõraid asju külge toppima. Küll aga projektikale topiks küll JA siinseid kasutajaid tunnen foorumi põhiselt ka juba suht palju. Tean, et on üks kokkuhoidev grupp inimesi kes on ka väga intelligentsed, targad ja toetavad omasuguseid:) (respect). Aga tegelt jah, tahaks oma parsa peal seda värki korra proovida.

Kui tonnisel on kaks sattelliit hammasratast siis asi lihtne. Aga et tal suht võimas mootor, siis kahtlustan, et neid hoopis neli ja seega jääks selline LSD võimalus ära.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Phantom Grip. $349.95. Installitakse tavalisse difrisse.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
S9K
Leidur Leo

349.95 :D. Ma saaks sõbrakese juures selle jubina tasuta teha, ainult vedrude eest peaks maksma. Aga ma ei suuda välja mõelda mis materjalist see olema peaks, et tekiks korralik haardumine. Phantom-i lehelt lugesin välja,et neil mingi spets alumiinium:wtf:. Alumiiniumi variant jääb minu puhul ära. Ah, eks uurin mõne spetsialisti käest.
pva

pagn, akki omab asi mqtet ja mulle sobib ju... :)
Vasta