Sain siin eile kokku "perek SAABiga" ja arutasime seda asja ja leidsime, et võiks natuke õlut maitsta jälle. Et kolmap oleks see õhtu ja koha suhtes pakuks nii mugavat kohta nagu seda oleks Hiiu Pubi, kui kellelgi selle vastu midagi pole.
PS Ay, pidid uurima graafikut, et kuidas on...
1. nov väike õlu (liikunud sujuvalt 3. nov.)
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
No see et mul lähedale tulla on, ei tähenda, et ma seal kogu aeg käiksin..
Tegelikult hakkasin just mõtlema... ma ajan pidevalt segi, kumb seal kumb on. Üks on Hiiu pubi ja teine on Hiiu õlletuba, sisuliselt asuvad üle tee teineteisest... Pubi oli see raudteepoolne, millel teisel korrusel piljardilauad on?

Tegelikult hakkasin just mõtlema... ma ajan pidevalt segi, kumb seal kumb on. Üks on Hiiu pubi ja teine on Hiiu õlletuba, sisuliselt asuvad üle tee teineteisest... Pubi oli see raudteepoolne, millel teisel korrusel piljardilauad on?
Algselt postitas: EleriAlgselt postitas: Chipy
kas sul Eleri on kuidagi ebameeldiv tulla???
Ei ole mul häda miskit. Lihtsalt lugesin Cyberi texti ja siis nagu keegi oleks hammustanud:D
Noh viimati oli sul neid autojuhte ju Jalaga segada Eleri

Iga ratas veab and then some!
Algselt postitas: IFFAlgselt postitas: EleriAlgselt postitas: Chipy
kas sul Eleri on kuidagi ebameeldiv tulla???
Ei ole mul häda miskit. Lihtsalt lugesin Cyberi texti ja siis nagu keegi oleks hammustanud:D
Noh viimati oli sul neid autojuhte ju Jalaga segada Eleri![]()
Seda tänu sinule, aga sa ei kavatse ometi igavesti haige olla
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Jalka pole üldse paha. Erti kui Real mängib:notworthy:Algselt postitas: Saabiiir
Koht on hea, aga jalka pahaÄkist nihutaks seda kokkusaamist miskitpidi?
Aga niisama lobisemiseks tõesti kehv aeg. Pealegi toimub jalka-seega jääb minul see kahjuks vahele.
Algselt postitas: iisak
Kas baierlased-Iisak ja Trionic-ka punti võetakse,kui V12ned Hiiu poole seada?
Või peame siit aia äärest mõne tonnise ellu äratama,et seltskonda imbuda...![]()
Ma arvan, et nood V12 sobivad igalepoole. Olgu kasvõi üleeelmise sajandi autode kokku tulek.

Iga ratas veab and then some!
PARDOOOON, Chipy.. nu ei jõudnud 
Sobivad nii kolmapäev kui reede, millest viimne isegi parem on. Kui minisaablasele passija tekitada õnnestub, siis oleme mõlemad kohal

Sobivad nii kolmapäev kui reede, millest viimne isegi parem on. Kui minisaablasele passija tekitada õnnestub, siis oleme mõlemad kohal