SAABi-ostu-abi ja -julgustust tarvis

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
kaarelt

Auto-ost on meie majas hetkel aktuaalne. Üks tugeva toetajaskonnaga variant vana liikurit asendama on SAAB.
Tingimused uuele pereliikmele on järgmised:
- kliimaseade
- automaatkast
- sünniaeg umbes milleniumivahetuse kandist; eelistatud ikkagi käesolev sajand
- hea tervis
- hind umbes 125k krooksu

Foorumitarkadele vaatamiseks ja kommenteerimiseks endale silma jäänud 9-3 SE müügikuulutus
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Igasugune abi, osavõtt ja kõik pakkumised on oodat :)

...korralikku töötavat linki ma ka panna ei oska. Vabandan ja palun selleski abi :red:
wilddog
Juhtkoer
Auto: 9-5 Aero MY04 MT Sedaan, 9-3 Viggen MY00, NG900 2.0T SE MT MY95, Mannerg 771

Muarust NG900 ja vana 9-3 puhul on see puitimitatsioon ülivajalik. Muidu jätab sellise halli plastmassi e odava mulje.
teager

Lihtsalt mu subjektiivne arvamus - kui perele osta masinat, siis 9-5 universaal - on piisavalt suur ja ka lastekäru/koer ning hunnik stuffi mahub taha pagassi.

terv, teager
lauri666

suur

Algselt postitas: teager
Lihtsalt mu subjektiivne arvamus - kui perele osta masinat, siis 9-5 universaal - on piisavalt suur ja ka lastekäru/koer ning hunnik stuffi mahub taha pagassi.
Mina aga lisan vastukaaluks, et 9-3OG on töökindlam kui 9-5. Seega ilmselt odavam pidada.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Tead, NG pagass on ikka väga suur...:) Loomulikult on wagon juba kuju pärast suurem aga ei tasu alahinnata NG mahutavust.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Eleri

Isegi minu NG900 cabrio pagass mahutab päris palju lisaks katusele. Kui katus peal, mahub rohkemgi. Kuigi jah pole mul ei lapsi ega koeri ega ettekujutust palju nende omamisega asju võib kaasneda.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Eleri

Algselt postitas: roomlane
palju

Arvutan ruumala?
IFF
Saabiklubi liige

Algselt postitas: Eleri
palju

Arvutan ruumala?

Seal ju ei olnud ? lõpus, ehk siis ma arvan, et ta lihdsalt konstanteeris fakti, et on "palju" ruumi. ;)
Iga ratas veab and then some!
napoleon
Auto:

või tahtis hoopis öelda, et lapse ja/või koera omamisega kaasneb palju asju;)
epsum

Muideks, 9-5 on sõpradega ringi liigeldes tunduvalt avaram. Et noh, kui iga nädalavahe riias jomas käias, siis 9-3 OG tekitab sellise sõbraliku seltsimeheliku tunde, et kui on 5 inimest, siis tagaistmel ja ka ees(et tagumise istme inimesed ennast enamvähem mugavalt tunneks) on selline seltsimehelik küünarnukitunne.. 9-5s on härrasmehelik privaatsus ka 5 inimese puhul salongis täiesti olemas. Pluss see pisividin, et 9-5 on vaiksem teel ja juhitavuselt stabiilsem... ehk siis, kas on sul vaja 3 klassi bemmi suurust autot, siis 9-3 ja kui bemmi 5ndat klassi mõõdupuuks võtta, siis 9-5.
Lagunevad nad mõlemad täpselt samapalju kui keskmiselt lagunev auto ikka - miskit väga hullu pole, aga..
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: suur
Mina aga lisan vastukaaluks, et 9-3OG on töökindlam kui 9-5. Seega ilmselt odavam pidada.

sellest momendist,kui tuleb T-7,millega kaasneb ka uuem mootor,pole mingit töökindluse erinevust enam.9-3´l laguneb kiiremini esisild,9-5´l tagasild.Kõik muu laguneb/ei lagune võrdselt,kuna sarnased detailid.
Eleri

ei mäleta enam isegi, kumba fakti konnitasin. Õiged on mõlemad.

Sorry sain valesti aru. aga kas keegi on proovind lumelauda cabriosse surada. laud ise 152cm.
ilmselgelt ei käi lumelaud ja cabrio käsikäes a huvi oleks ikka.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

no taha istmele risti ikka mahub...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Garu

Algselt postitas: kaarelt
Tingimused uuele pereliikmele on järgmised:
- kliimaseade
- automaatkast
- sünniaeg umbes milleniumivahetuse kandist; eelistatud ikkagi käesolev sajand
- hea tervis
- hind umbes 125k krooksu

Su nimekirjast on üks oluline asi puudu .. see on vurr :wise:
schlaam

Kas vahepeal on keegi käinud konkreetset masinat vaatamas?

Tekkis ka väike huvi..
Kasutaja avatar
Guun

lisade nimekirjas oli 2x istmesoojendused, aga ma ei näinud istmesoojenduse nuppe...:red:
Vasta