Tere
Asi selles siis et vahetasin täna ää PCV klapi ja karteri tuulutuse jupi. Peale seda sõitis oli kõik OK. Kuid nüüd õhtul olli selline jama et kohe peale auto käivitamist tuli sisse mingitsorti kõrin. Kõrin kestab nii umbes 2 sec ja sis jääb vait. auto sõidab muidu ideaalselt mingeid muid kõrvalisi helisi sõites pole, pöörded ei uju.
Kas asi võib selles olla, et peale käivitamist jääb starteri pendiks kinni. Ja mootori korralikult tööle hakates pääseb uuesti. Või on jama millegis muus.
Unustasin Lisada, et koguaeg ei tee. tegi nii umbes 4 korda ja sis jälle ei teinud
Terv
Kõrin käivitamisel
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Algselt postitas: csn
Tere
Asi selles siis et vahetasin täna ää PCV klapi ja karteri tuulutuse jupi. Peale seda sõitis oli kõik OK. Kuid nüüd õhtul olli selline jama et kohe peale auto käivitamist tuli sisse mingitsorti kõrin. Kõrin kestab nii umbes 2 sec ja sis jääb vait. auto sõidab muidu ideaalselt mingeid muid kõrvalisi helisi sõites pole, pöörded ei uju.
Kas asi võib selles olla, et peale käivitamist jääb starteri pendiks kinni. Ja mootori korralikult tööle hakates pääseb uuesti. Või on jama millegis muus.
Unustasin Lisada, et koguaeg ei tee. tegi nii umbes 4 korda ja sis jälle ei teinud
Terv
yhel minu käes olnud masinatest oli see starteri jama. lihtsalt määret ei olnud, kohe mitte yldse ei olnud. mootor jäi starterit mingiks hetkeks kaasa vedama.
mida siis teeb, kui sõites välja suretad ja käiguga käima lased??:freak:
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Minu masinal sama jama - süütelukk tundub kulunud olevat. Kui käsitsi võtit pärast käivitamist tagasi keerata, ei ole kõrinat kosta. Eriti jura on mul järele tehtud võtmega, originaal liigub seal südamikus nagu paremini.