Tere
Sooviks osta esimest SAABi ja paluks kõikvõimalikku infot järgmise SAABi kohta:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
või
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Kumba soovitate? Esimesel 2.3 Vector Turbol peal vist Garret turbo? Kuidas see uuematel SAABidel vastu peab? Aerol Mitsu oma peal?
Ette tänades,
K: ostuabi Saab 9-5 2.3i R4 Turbo 03 a. ja Saab 9-5Aero 2.3 r4 02 a.
minu meelest peaks autot ikka ostma funktsionaalsusest lähtuvalt. Aero on juba siuke masin, mida ostetakse rohkem emotsiooni ja selle teadmisega - vau 250bhp ja mega kiirendus! see teine on jälle ülimugav kruisimise aparaat, kuhu mahub uskumatult palju asju.
Minuarust on see Vector natsa kummaline...omanikul on olnud raha igasugu xenonite, navide, misiganes lisade jaoks, kuid istmed on manuaalsed . pole elektriga ning mäludeta.
Võimalik, et ta tõesti sõidab ainult üksinda selle masinaga ning naist ega sõpru rooli ei lase
terv, teager
Võimalik, et ta tõesti sõidab ainult üksinda selle masinaga ning naist ega sõpru rooli ei lase

terv, teager
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
tead, sa istu sisse ja proovi sõita nende mõlemiga.või vähemalt mingi yhe aeroga ja siis nõrgema mootoriga saabiga.
siis kaob su kysimuselt yks pool ära ja kuna tegemist vaid valikuga kahe vahel, jääb järele teine, mis ongi õige valik!
aga värvivaliku ja muu sellise kohapealt aidata ei oska.
siis kaob su kysimuselt yks pool ära ja kuna tegemist vaid valikuga kahe vahel, jääb järele teine, mis ongi õige valik!
aga värvivaliku ja muu sellise kohapealt aidata ei oska.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Kui esimest ostad, osta AERO, kui teist hakkad ostma, siis osta universaal.
Ka mul on see universaal silma jäänud, mul juba 9000 CSE on, ja nüüd tahaks midagi suuremat ka kõrvale(kindlasti SAAB), kuna varsti majaehitus plaanis, ja ka pisisperet millalgi oodata :p
Ka mul on see universaal silma jäänud, mul juba 9000 CSE on, ja nüüd tahaks midagi suuremat ka kõrvale(kindlasti SAAB), kuna varsti majaehitus plaanis, ja ka pisisperet millalgi oodata :p
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
olen ivometsaga nõus. Proovides saad aru millised on sinu praktilised nõudmised autole. Kui tahad mugavust siis vector aga kui tahad püssi siis võta aero. Mootorite vahe on suhteliselt väike, kuid piisav et seda märgata.
aero suurimaks miinuseks võib lugeda sportvedrustust, Mis näiteks minu jaoks on looga väik. Raputab pisut rohkem kui vector.
Ja kuna eestlane on rahakoi siis mõtle ka hinna ja kauba väärtuse suhe läbi.
Edukat valimist
aero suurimaks miinuseks võib lugeda sportvedrustust, Mis näiteks minu jaoks on looga väik. Raputab pisut rohkem kui vector.
Ja kuna eestlane on rahakoi siis mõtle ka hinna ja kauba väärtuse suhe läbi.
Edukat valimist
Algselt postitas: jupats
olen ivometsaga nõus. Proovides saad aru millised on sinu praktilised nõudmised autole. Kui tahad mugavust siis vector aga kui tahad püssi siis võta aero. Mootorite vahe on suhteliselt väike, kuid piisav et seda märgata.
aero suurimaks miinuseks võib lugeda sportvedrustust,
Jupats, siin peaks siiski olema nii, et kui soovid mugavust, siis vali Arc

Vectori kasuks kindlasti madalam kindlustusmakse; samuti saab softi abil rohkem võimsust lisada ka talle.
Aero'ga on sul näol irwe kohe algusest peale

Tee proovisõidud ära ja siis muljetaks edasi

terv, teager
kotkad. ma ei suuda üldse midagi halba öelda aero sõidumugavuse koha pealt. Aero istmed on Aero istmed
Plus siis veel jäigem vedrustus, mis annab maanteel ikka uskumatu stabiilsuse, isegi minu poolemaste amortidega.
Linnas on muidugi aero natukse kitsekese moodi... Samas. Autodega on nii. Miski auto tahab sinu omaks saada. Nii ongi. Ja selle ostad.

Linnas on muidugi aero natukse kitsekese moodi... Samas. Autodega on nii. Miski auto tahab sinu omaks saada. Nii ongi. Ja selle ostad.