Kuidas käib 9-5 armatuur ära?

Vasta
Kasutaja avatar
djk

On kellegil kogemusi, et midamoodi käib 9-5 armatuur maha. Mida alustuseks eest ära võtta ja kuidas rool ära tuleb, kas keskkonsoolis tuleb midagi kiskuda, mida kindlasti tähele panna ja kas seal peaks vaja minema mingid erilised mutrivõtmed jne.
Palun mitte näiteid klassiku põhjal tuua, sest selle armatuuri võtan silmad kinni ka maha aga 9-5 on uus minu jaoks.
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Armatuuri puhul hakkaksin alt poolt üles tulema. Kõigepealt pedaalide lagi lahti. Ise olen selle poolenisti lahti võtnud. Mulle sellest piisas. Keskkonsooli, vajaduse puudumisel, puutuda ei soovita. Kuna seal on plastmass õrn ning nokkimise jäljed jäävad hästi pärast näha. mina rooli ei hakkaks ültse näppima.
Trionic
Saabiguru

See nii pikk kirjeldus,siia küll ei viitsi trükkida.Milleks eemaldada tahad ülrüldse?
Kasutaja avatar
djk

padjad lahti ja uus armatuur vajaks asendamist - eelarve ei luba vikingusse minna. Kui leiad natukenegi mahti kirjeldada siis arvan et mõnigi kellel see probleem tekib saab siit foorumist abi - proovin muidugi homme kui selle asja ette võtan mingi pildimaterjali ka juurde sebida.
Ette tänades
gsaab

Mind huvitaks kuidas 9-5 instrumendipaneeli(kellade) taustavalguse lampidele ligi pääseda?
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: djk
padjad lahti ja uus armatuur vajaks asendamist - eelarve ei luba vikingusse minna. Kui leiad natukenegi mahti kirjeldada siis arvan et mõnigi kellel see probleem tekib saab siit foorumist abi - proovin muidugi homme kui selle asja ette võtan mingi pildimaterjali ka juurde sebida.
Ette tänades

võiksin juhendi printida. 5-6 a-4 lehte ümber viksida siia???
Kasutaja avatar
optimus

skänner oleks abiks, seda juhendit võib teistlegi vaja minna.
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: optimus
skänner oleks abiks, seda juhendit võib teistlegi vaja minna.

need kõik ka netis olemas.
Kasutaja avatar
djk

Lgp. Trionic - kas ka võimalik et see link siin leheküljel kuvatakse või peab igaüks personaalselt õlledega küsima tulema?
Trionic
Saabiguru

Mul kahjuks pole aega surfata,ega linkida,kui ma täpselt ei tea,kust leida.Mul omal kogu võimalik info kõikide mudelite kohta olemas.Skännerit pole ja tühikargamiseks aega ka mitte.Pikki manuaale ei näe ka vajadust foorumisse käsitsi tippida.Kes tahab juua,peab ise joogikoha leidma.Võin kõike seletada,näidata jne.aga tõesti pole aega veel lisaks sekretäritööga tegeleda.
Antud teema printisin välja ja sain 20 A-4 lehekülge,võid need saada.Iroonia on kohatu,liiga pikk jutt.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

kle, mis wagun sul lammutamist vajab??
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Trionic
Saabiguru

Tegelikult pole ju mingeid juhiseid tarvis,aga esimest korda ilma tehes läheks kindlasti kordades rohkem aega ja midagi katki ka.
Kasutaja avatar
djk

Algselt postitas: ivomets
kle, mis wagun sul lammutamist vajab??

03-> 9-5 padjad lahti, sooviks uue ja tervema armatuuriga asendada.
Trionic
Saabiguru

Nii,materjalid üle antud.Loodame et armatuurivahetus õnnestub.:facts:
Kasutaja avatar
djk

Suured tänud Trionicule.
Kui selle ürituse ükskord teoks saan tehtud siis kindlasti saab siin lihtsate näpunäidetega selgeks tehtud et millest alustada ja mida mitte proovida ära lõhkuda.
Trionic
Saabiguru

Kas oled juba manuaalist abi saanud,või võtad hoogu?
Kõige tülikam on esipaneeli eemaldamine,kui ei tea veel,kui kõvasti temaga käituda ja tõmmata tuleb tõesti kõvasti ning kui liigset jõudu anda,lendab näiteks fiibr-,või puitdekoor ribadeks.
Kasutaja avatar
djk

täna hommikul asusin asja kallale. Kõik detailid sain tervelt kätte v.a see et uuel saabil on mingid uut tüüpi pistikud mida kohtan esimest korda et tuleb mingi klamber kogu pistiku ulatuses välja tirida ja siis saab alles pistikud üksteisest eemaldada. Aga ennem kui seda klambrit välja tirima hakata siis murdub 100% selle kinnitused mõlemalt poolt.

Kas nende pistikute eemaldamiseks on mingi special tööriist või lollikindel nipp. Roolibagi pistikud lendasid ka mööda põradat laiali. Täiesti hämmingus olin.

Esipaneeli kaks tüüblit tulin jah päris hea raksuga lahti aga õnneks ei väänanud kuskilt nurgast vaid ajasin käe maki august sisse ja tõmbasin enda poole.

Jäänud on veel kaitsmekarp ja armatuuri poldid - ma ei kujuta ette küll kuidas need juhtmed seal kõik irduvad või need jäävad sinna taha torpeedo pleki külge, aga eks see selgub reedel kui lähen uuele katsele.
Trionic
Saabiguru

Juhtmed tuleb lihtsalt vabastada kinnititest,jäävad vabalt rippuma.Kaitsmeploki meelitad sissepoole ja jätad rippuma.
Kasutaja avatar
andrus21

Mure järgnev
Pilt

Kas keegi teab kuda viga likvideerida ?
Mitu raha tegemise eest küsitakse?

Tänan

tegin URL-ist korraliku pildilingi
Cyber
coby

sellle vea likvideerid siiskui 150ga sõidad:D
ehk siis tuled aktiveeruvad kui spit sinnamaale jõuab.
warum

see oleks nagu nightpanel resiim
ebaprofesionaalne kirjakeelemurdja
Soovitaja

kui tüki kätte saad,siis vaheta kõik pirn´id ära (ca 32 tk),et ei tallaks tühja :)
Ajakulu ca 45 min kuni h.
unine

Vot selliste asjade pärast ongi äkki mõnel tekkinud arvamus, et saabid-saabijuhid on aeglased.
Vasta