Naginavastased ühinege! Oman 2006 Vectorit ja see nagina teema teeb meele küll mõruks. Salongis "laulab" kõik, mis võimalik on. Olen ka ise naginate suhtes tiba närviline ning eriti ei kannata ma seda siis, kui auto maksab üle poole milli ja vähemalt mobile.de-s on liigitatud määratluse "limousine" alla. Armatuur on ikka tõsine murelaps, ustesisud pinisevad, taga polster nagises isukalt jne. Toppisin taha polstrivahele kaltsu, nüüd jäi vait ja mul mõni närvirakk rohkem alles. Aga jah, oleks Saab-ilt salongi osas küll paremat esitust oodanud. Selle raha eest, mis uue auto eest küsitakse ei taha mina küll mingite naginaeemaldus probleemidega võidelda. Seda enam, et VM-is muret kurtes ei tule igakord mingid konkreetsed naginad välja ja oled sealt väljudes jälle "maailma vaikseima" ning ideaalses korras auto omanik. Kuni esimese vähegi konarlikuma teeni, mis vanduma paneb.... ja mul on koju sõites just selline hea testtee - Kunderi tänav:) Ja siis sõites samas klassis oleva Subaru Legacy-ga, mis on see haudvaikne, hakkadki mõtlema, kas järgmine auto on ikka Saab.
Aga viimane kord Troostis käies mainis Viktor, et armatuuri jaoks on olemas mingi lint, mis plastpindade vahele pannakse, et need omavahel ei hõõruks ja nagiseks. Ei tahaks eriti mingi silikooniga tõesti mäkerdama hakata.
Algselt postitas: Vector
Oman Saab 9-3 Vector 1,9 TiD 2005 aasta garantiiga masinat. Kahjuks pean tõdema, et salong nagiseb ebatavaliselt palju. Masinaga pole midagi tehtud, pole avariid. Läbisõit vaid 30 000 km.
Kas keegi uute Saabide omanikest veel samasugust asja kurdab? Peamiselt tundub nagisevat esiarmatuur.
Mul on küll garantii, aga kas selliseid asju on võimalik üldse kõrvaldada. Vanasti pandi tikke igalepoole kooste vahedesse

.
Igaljuhul on sellise prestiishe ja korraliku auto puhul midagi taolist väga kurb tõdeda.
Igasugune info on teretulnud.