Krigin/nagin 9-3 luugi kummipatjades

Kõik mis on seotud SAAB' i hooldusega - alates remondikohast lõpetades autopesuga
Vasta
Kasutaja avatar
Peltz

Tere jälle!

Suht palju aega möödunud viimasest postitusest, no mis teha kui auto ei lagune :D

Üks väike jama siiski on! Tegemist siis 9-3 combiga ehk eelmise põlvkonna 9-3ga.

Probleem: Kui auto pagassi või taha istmele panna mingi raskus, no ütleme üle 20kg, siis tekib no selline eriti rõve kõrvu häiriv krigin. Kui autoga on juba yle 15minuti sõidetud ja kõik kohad sooja täis, siis see heli kaob aga just külma ja märjaga on seda kuulda. Ma olen 95% kindel et tegemist on nende kummist jubinatega millele 93e luuk toetub.

Mida üritanud teha: 90k hoolduses lasin Viking Motorsil need nupud silikoniga üle teha (kuna ukse tihendid olid plaanis siis ütlesin et tehku need ka) aga kasu polnud. Varasematel kordadel on luugi "hüdraulikat" ka vahetatud (see pump või asi mis teda üleval hoiab).

Mõtted: Kas tallinnas oleks võimalik kuskilt uued kumminupud sinna alla saada, mitte vikingist. Ei tea kas luugil mingi kinnitus kuskilt ära väsinud et vajub oma asendist välja/või liigub liiga palju?

Palve: Kui see on läbi käinud kuskilt äkki juhatate.
Trionic
Saabiguru

Amordid-"nupud" meil olemas.Tavaliselt väsivad ära luugi hingede "pulgad",luuk hakkab hingedel loksuma ja vastu kummidetaile kägisema.
Kasutaja avatar
Peltz

Kes on "meil" ja kus te asute :D
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

trionic pesitseb Troost autos
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
kasparius
Overboost addict

Ei tee uut teemat, aga mul selline jama, et külma autoga aukudest sõites, käib mingi pleki (summuti?) kolks põhja alt. Kui auto soojemaks läheb on kolks kadunud. Kui välistemp on üle 5C ei ole seda häält ka algusest.
Kui alla 0C siis on eriti kole see krääääks.:mad:
Pole autot veel üles tõstnud, aga ehk mingi tüüpviga ja keegi kohe teab.?
Ise arvan, et mingi summuti kinnitus on kehv ja soojenedes paisub kinni.
Sent from my Monte Carlo using B236
Kasutaja avatar
Peltz

Ok astun läbi kui üles leian.

Seoses sumpsiga: minu auto oma on uuesti kinnitatud kuna hirmsasti "peksles" ebatasasel teel.
Vasta