nimelt peale auto ostu on plaanis igasugu vedelikke ja asju hakata vahetama
täna siis piiludes paisupaaki vaatas sealt vastu pruuni värvi vedelik
nii palju kui mina tean ei tohiks seda värvi vedelik seal olla
äkki on eelmine omanik mingit ainet sisse kallanud?
õli ta nagu ei olnud kuna õli peaks sillerdama/peegeldama
valguse käes
ei oska kohe midagi mõelda ega teha
alguses peaks vist süsteemi ära pesema jne
keegi äkki oskab rohkem rääkida kuidas sellise juhtumi puhul
edasi tegutseda
autoks 94a 2,0 98 kw 900NG
paisupaagis imelikku värvi vedelik
Rohelist,veelparem punast. Sinine vala solgiauku.Algselt postitas: Kroko
mis värvi vedeliku peaks sisse kallama kui vahetamiseks/puhastamiseks läheb?
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Ja parem kui see pole Prismatuuningust soetatud.Algselt postitas: TrionicRohelist,veelparem punast. Sinine vala solgiauku.Algselt postitas: Kroko
mis värvi vedeliku peaks sisse kallama kui vahetamiseks/puhastamiseks läheb?
Juhi pool radika alanurgas suunaga salongi poole ja pika 13 padruniga.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
täna selgus, et kristi autol (900 ng 1995) samuti paisupaagis rohekas-pruun paks ollus, mis mitte kuidagi ei meenuta mitte kui midagi sellist, mis auto juurde kuulub. muidugi vihjeid selle tekkimiseks oli juba märgata varem, kui kuu jooksul liitrike jahutusvedelikku kaduma hakkas.
vaatan, mis plokikaane pingutamine annab ja kas annab pingutada, kui ei, siis tuleb arvatavasti ette võtta plokikaanetihendi vahetus.
edit: nyyd klapikambri kaas maas ja kuuma mootoriga proovisin yhte plokikaane polti pingutada--- keskmiselt lahti ikka oli- ca 6 kgf x m vaid! ennem muidugi mõõtsin silindrites huvi pärast ka rõhud yle- need olid võrdsed, seega ehk aitab vaid pokikaane pingutamisest. nyyd mootor peab maha täitsa jahtuma, siis saab pingutama hakata. ja siis ootama vaatama, palju hakkab jahutusvedelikku kaduma
pingutusmomendid ( hr trionicu abiga) kah kirja endale meeldejätmiseks ja teistelegi. 60, 80 , + 90 kraadi.
Lisatud failid
vaatan, mis plokikaane pingutamine annab ja kas annab pingutada, kui ei, siis tuleb arvatavasti ette võtta plokikaanetihendi vahetus.
edit: nyyd klapikambri kaas maas ja kuuma mootoriga proovisin yhte plokikaane polti pingutada--- keskmiselt lahti ikka oli- ca 6 kgf x m vaid! ennem muidugi mõõtsin silindrites huvi pärast ka rõhud yle- need olid võrdsed, seega ehk aitab vaid pokikaane pingutamisest. nyyd mootor peab maha täitsa jahtuma, siis saab pingutama hakata. ja siis ootama vaatama, palju hakkab jahutusvedelikku kaduma
pingutusmomendid ( hr trionicu abiga) kah kirja endale meeldejätmiseks ja teistelegi. 60, 80 , + 90 kraadi.
Lisatud failid
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Tervist
Mul oli ka aasta tagasi sama jama aga V mootoriga. Sellel oli õli jahutus radikas ära ussitand . Ma ei tea kas sinu mootoril on? Aga jahutus systeemi puhastamine igal juhul oli suur jama, Loputasin seda mitmeid kordi nõudepesumasina pesuvahendiga, see on selleks hea see ei vahuta nii palju, aga oma 5 korda küll loputasin läbi ja siis veel puhta veega järgi, muidugi mootoril lasin iga kord nii 20 minutit käija ja Mul selline tunne autosalong ei lähe enam nii hästi soojaks kui enne.
Mul oli ka aasta tagasi sama jama aga V mootoriga. Sellel oli õli jahutus radikas ära ussitand . Ma ei tea kas sinu mootoril on? Aga jahutus systeemi puhastamine igal juhul oli suur jama, Loputasin seda mitmeid kordi nõudepesumasina pesuvahendiga, see on selleks hea see ei vahuta nii palju, aga oma 5 korda küll loputasin läbi ja siis veel puhta veega järgi, muidugi mootoril lasin iga kord nii 20 minutit käija ja Mul selline tunne autosalong ei lähe enam nii hästi soojaks kui enne.