Need saabid, bemmid ja audid mis siin stseenides kasutati on nüüdseks juba külmkappideks või pesumasinateks saanud. Kõik need masinad(isegi sellised mis viga ei saanud) rändasid otse pressi alla.
saabu14jr kirjutas: ↑E Dets 30, 2019 21:50
Need saabid, bemmid ja audid mis siin stseenides kasutati on nüüdseks juba külmkappideks või pesumasinateks saanud. Kõik need masinad(isegi sellised mis viga ei saanud) rändasid otse pressi alla.
250 milli on tolle filmi eelarve, saab päris mitu NG-d sodiks ajada...
saabu14jr kirjutas: ↑E Dets 30, 2019 21:50
nad tõesti ei viitsinudneid maha ärida mingitele autoaedadele vms? tundub vähe raiskamisena, need bemmidki tundusid väga tip-top masinad
9-5LPT kirjutas: ↑T Dets 31, 2019 1:11
Ei, mina ja nii mõnigi teine proovisime neid Saabe isegi päästa või luba saada mõningaid juppe omandada, aga kategooriliselt keelduti.
Müüa filmis Tenet osalenud käsipiduri kangi nahk - 5k €
Ei, mina ja nii mõnigi teine proovisime neid Saabe isegi päästa või luba saada mõningaid juppe omandada, aga kategooriliselt keelduti.
See see põhjus ilmselt on jah, miks klaasikildugi ära ei antud - üks hakkab viie tonniga käsipidurit müüma, teine parseldab rattaid, kolmas rooli jne
See see põhjus ilmselt on jah, miks klaasikildugi ära ei antud - üks hakkab viie tonniga käsipidurit müüma, teine parseldab rattaid, kolmas rooli jne
Heal juhul oleks võinud SAABi muuseum küüned taha ajada aga filmi pole veel väljaski.
Ja mida oleks Saabi muuseum täiesti tavaliste läbiaetud masinatega peale hakanud? See fakt, et mõni neist Tallinnas Laagna teel sõitis, ei tee veel muuseumi vääriliseks.
Ron24 kirjutas: ↑T Dets 31, 2019 10:20
Ja mida oleks Saabi muuseum täiesti tavaliste läbiaetud masinatega peale hakanud? See fakt, et mõni neist Tallinnas Laagna teel sõitis, ei tee veel muuseumi vääriliseks.
Käi rohkem muuseumites. Sinna topitakse igasugu filminduse, võttepaikade ja masinatega seonduvat. Fakte on rohkem, kui see, et too õnnetu 9-5 Laagna teel sõitis. Bondi Saabist on näiteks Trollhättanis juttu.
Neil on kuskil lepingutes kindlasti kirjas et sellised filmides kortsi läinud autod peavad hävitamisele minema. Muidu ka kallima otsa autodega käiks pidevalt mingi varuosaäri filmidega kaasas. Eks kindlasti käibki, aga ilmselt väiksemas mahus ja üritatakse seda vähendada sellise jäiga käitumisega.