odomeeter valetab poolega

Teemad elektroonikast...
Vasta
hjuumen

Probleem selles siis, et odokas näitab läbisõitu poole vähem, mis võib seda põhjustada? Ja äkki oskab keegi öelda, et kas see mõjutab ka teisi näite -keskm. bensukulu, sõita jäänud km. Olen suht uus saabiomanik ja ei tea selle elektroonikast eriti midagi veel. Autoks 92a. 9000cd 2,3l. Niipalju veel, et kiirust näitab spido õigesti. Bensukulu näit mul suht ok.(12,5 hetkel) arvestades külma ilma ja suht lühikesi otsi.
Black

Mul ka kompuuter näitab 20.1-9 liitrit 100. Alguses oli nagu :fight: ja siis arvestasin ise tuli 11 hoopis. Mis tegema peaks, et näitaks kah normaalselt siis ;)
suur

Algselt postitas: hjuumen
Probleem selles siis, et odokas näitab läbisõitu poole vähem, mis võib seda põhjustada?
Noh, eks seda odot on hooletult kruvitud enne müüki. Midagi ära lõhutud ilmselt. Kui vana lappida ei anna, siis soovitan sul foorumikasutaja Timutit käest töökorras odomehhanismi hankida. Timutit tegeleb tonniste saabide lammutamisega ning tema kontakti saad ta profiilist.
Ja äkki oskab keegi öelda, et kas see mõjutab ka teisi näite -keskm. bensukulu, sõita jäänud km.
Kui spido näit õige, siis kiiruse signaal ei valeta ja muud näidud peaks OK olema.
zupa9000cd
Auto:

SUURe kiviga sain nüüd mina pihta (ai- aii) ,kuid minu käes käitus see odokas samamoodi. ju siis eelmine omanik hr. Vasili. pätikari maütlen
hjuumen

Nüüd siis peaks olema selge, miks odo "valetab", imelik et ma varem seda ei taibanud. Nimelt on mu tonnine U.S-variant, seega peaks odol jooksma miilid, mitte km-d. Sai siin veidi mõõdetud ja arvutatud ning asi klapib:), nii et my bad.Täna tiksus ette 222222, kui see km. teisendada, siis äkki pole seda odot isegi keritud...
suur

vaatsiis :)
Võtan oma kriitilised sõnad tagasi :)
olaviv

Kaua läks aga hea, et selgust sai :thumb:
Vasta