SAABi ostma

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
smitser

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Jäi selline pill silma netist
TEab keegi kas antud mark muidu iseenesest on töökindel ja normaalne auto?
See pakkumine tundub muidugi kuidagi kahtlane, raske uskuda, et nii odava hinnaga saaks olla normaale auto
Mida ma peaks kindlasti uurim ja kontrollima, et kehva diili ei teeks teadmatuse tõttu?
Olen kuulnud kusagilt et Saksa autos ei olevat just kõige paremad püssid, oskab keegi kommenteerida??
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

hind on kyll täiesti õiges kohas.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Gunn

Ja suvel sõidad aknad lahti :mad:, sest konti sel isendil pole (kui just vastav nupp pole välja vahetatud) :P
kasparius
Overboost addict

kuna mugavusvarustust vähe ja auto kaua müügis olnud ongi hind selline. ja õiglane kah. kui sõidukorras, vii saabispetside juurde ülevaatusele.
Sent from my Monte Carlo using B236
epsum

See on sama numbriga auto, mida ma käisin poolteist aastat tagasi brcs vaatamas - midagi lähemalt ei tea, sest ei saanud seda üleüldse käimagi.
will

Hmm, võin nüüd eksida aga kunagi vist kuulus see sõiduk minu venna naisele. Vahetatas vend seal pea vist igasugu vidinad ära-aju jne jne. Vist mingi 30000 toppis sisse. Pean üle küsima aga sellega võtab nats aega, sest vend seal kust ma mingi aeg tagasi tulin.
Vasta