Nimelt autos on "Clarion MAX 973HD" audio-video-navigatsioni süsteem, Pagasnikus on subwoofer+"SPL Pro 450" võimendi ja vist ka teine võimendi nimega "Magnat Bull power 3000" + veel miski poks TV jaoks. Istmete seljatugedes on väikesed telekad/ekraanid millede tarbeks see poks siis ilmselt on.
Esmalt mind huvitab just heli saamine kõlarittesse+supakasse. Korra olen saanud heli ainult kõrvalistuja poolsesse telekasse. Olen läbi käinud makkis kõik seades, no mina ei leia/oska sealt midagi tarka leida või teha. Makkis kõik asjad mängivad, et maksit peaks heli tulema välja(kuna korra sain ka kuidagi ühte telekasse vaiksel miski heli)
Taha pagassis olevatesse võimudesse tuleb ilusti vool sisse. Indikaatoriga vaatasi noid jämedamaid peavoolu juhtmeid ja nendesse tuleb vool. Teiselt klemmidel ei näidanud midagi. Tollel SPL Pro 450 võimul on näha ka miski roheline kontroll tulekene kuid see ei põle. Proovinud läbi klõpsida kõik nupud aga tulutult.
Korra tekkis mõte, et makis on minu arusaama järgi võimalik luua erinevaid kasutajaid oma seadetega. Hetkel oli seal mingine kasutajanimi olemas mida ei proovinud, võimalik, et saab hääle siis kui proovida sisse lülitada antud kasutaja. Kuigi ma ei tahaks uskuda, et esmalt peab looma kasutaja ...süsteem peaks ju nii sama "default"is ka miskit häält tegema.
Piltidelt saate vast tiba rohkem ja paremat aimu mis süsteemid on. Mina vahin neid kui vasikas aiaauku

Et siis milliseid vihjeid oleks teil jagada mulle? (kellegi targema juurde sõitmine oleks liiga lihtne ja hetkel jääb see viimaseks õlekõrreks)