Tervist saabikud! Mul mure lihtne, oman saabi 900 2,0B 1997 aasta luukpära, kas sellele isendile saab külge monteerida kärukonksu ja kui saab, siis kuidas ja kust saaks konksu?
Jään huviga ootama ja tänud ette kes vaevub vastama!
900 ja kärukonks
http://www.isogreen.ee/
"Teenused" all on märgitud ka kärukonksude paigaldus. 1 100-st pakkujast kindlasti
"Teenused" all on märgitud ka kärukonksude paigaldus. 1 100-st pakkujast kindlasti

Küsimus neile, kes on kärukonksude paigaldusega kokku puutunud.
Kas teisaldatavat kärukonksu on võimalik nii paigaldada, et ei peaks tagastanget lõikuma?
Ning kas tagastange vahetus on 9-3 puhul ebamugav ja aeganõudev või pigem lihtne ja kiire?
Auto ise ei ole küll päris 900 aga põhimõtted peaksid samad olema..

Tagastange lisa peaks olema eemaldatav kõikide eelduste kohaselt...
Kas teisaldatavat kärukonksu on võimalik nii paigaldada, et ei peaks tagastanget lõikuma?
Ning kas tagastange vahetus on 9-3 puhul ebamugav ja aeganõudev või pigem lihtne ja kiire?
Auto ise ei ole küll päris 900 aga põhimõtted peaksid samad olema..

Tagastange lisa peaks olema eemaldatav kõikide eelduste kohaselt...
-
- Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.
saabide puhul on konksu paigaldus olnud alati meeldiv tegevus ei oska öelda kui palju 9-3 opelik muutunud on. Opelile konksu panek on küll tõsine peavalu
Hea tahtmise juures saab igale autole panna konksu ilma stanget lõhkumata
Hea tahtmise juures saab igale autole panna konksu ilma stanget lõhkumata
Mina lasin '98 aasta 9-3'le ka konksu panna. Automaailmast sain konksu ja lasin Viljandis alla panna. Konks on selline, mis ei eelda küll mingit stangelõikust, kui just isearetatud ülimadal rullituuning pole. Minu konks ei ole küll jah teisaldatav.
Oskab keegi öelda, kas 9-3 konks 900-le ka sobib? Respol nimelt pakkuda 9-3-le aastast 98- ning ka Automaailmas öeldi ainult 9-3 omi olevat. Kered peaks ju suht sarnased olema, aga kas ka piisavalt?
kaameraklõpsud @ phogulum.com