Oi oi! 149 kasutajat, neist 130 külalist vastavad teemale.
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Õllese peaga paneb igasuguseid huvitavaid asju tähele: mõni hetk tagasi oli 149 kasutajat, nendest ca 130 külalist (!!!) vastasid teemale!!! Kas need ämblikud ongi põhjuseks, miks täna on saabnet aegajalt hetkeliselt üliaeglane?
Ei usu, teemale vastamine viitab vaid sellele, et robot vastamise nupu üles leidis, olulist koormust serverile selle nupu vajutamine ei põhjusta.
Pigem võib põhjus olla ühenduses... siit ei saagi täpselt aru, mis ühenduse otsas saabnet elab aga oletada võib, et tegemist on mingi wireless ühendusega.
Pigem võib põhjus olla ühenduses... siit ei saagi täpselt aru, mis ühenduse otsas saabnet elab aga oletada võib, et tegemist on mingi wireless ühendusega.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Külaliste osas on Napoleonil õigus... Kuna ka sisselogimata kasutaja jaoks on iga postituse juures "quote" nupp olemas, mis sisuliselt link on, siis google botid leiavad need üles ja "vajutavad". Idee poolest annaks ehk isegi midagi välja mõelda selle vastu...
Ja wirelessi otsas saabnet ei istu, ärge seda kartke. On ikka juhtmega vajalike agregaatide küljes. Paraku olen ma täheldanud ka varem, et need agregaadid aegajalt jamavad..
Ja wirelessi otsas saabnet ei istu, ärge seda kartke. On ikka juhtmega vajalike agregaatide küljes. Paraku olen ma täheldanud ka varem, et need agregaadid aegajalt jamavad..