Kõigepealt vabandaks kui millegiga puusse panin, kuna ei ole kunagi ühegi foorumi liige olnud.
Küsimus siis jah selline, et kas on Tartu või selle lähi ümbruses kedagi kes tunneb/tegeleb Saabide remondga?
Nimelt plaanin Saab 9000 osta 89a. oma ja kui masin käes peaks laskma üle vaadata millised on lähimad kulud millega mul tuleks arvestada.
Pole kunagi varem Saabi omanud see tõttu ei tea sellest masinast üldse midagi, kuid soov saabi omanikuks saada on olnud ammu.
Eelnevalt omasin Opel Rekord 2,2i mis oli küll hea auto kuid tema aeg lõppes lihtsalt otsa.
Tänud vastuste eest!
Kas on Saabi tundjaid/remontijaid Tartu kandis?
Ega eriti ei ole. Soovitan siiski konsulteerida Trionicuga Tallinnast nii enne ostmist kui ka peale seda, see bensu- ja ajakulu mis Tallinnasse sõiduks kulub, kaalub arvatavasti üles kohalike mutrivilludega maade jagamise.
Juhul kui siiski on kindel soov masin enne ostmist justnimelt Tartus üle vaadata soovitaks Enno Motorsit Ringteel Autoringi vastas. Nende puhul ei ole tegu küll tõsiste Saabispetsidega kuid muude autode puhul olen sealt müügieelse ülevaatuse puhul head abi saanud.
Üldiselt peaks ikkagi Saabiostu puhul Lõuna-Eestis arvestama Tallinnas hoolduses käimisega, arvatavasi tuleb kokkuvõttes kuivem, puhtam ja muretum tunne
Juhul kui siiski on kindel soov masin enne ostmist justnimelt Tartus üle vaadata soovitaks Enno Motorsit Ringteel Autoringi vastas. Nende puhul ei ole tegu küll tõsiste Saabispetsidega kuid muude autode puhul olen sealt müügieelse ülevaatuse puhul head abi saanud.
Üldiselt peaks ikkagi Saabiostu puhul Lõuna-Eestis arvestama Tallinnas hoolduses käimisega, arvatavasi tuleb kokkuvõttes kuivem, puhtam ja muretum tunne
-
- Auto: Saab 9-5, Sportcombi, 2005.a.
Kahju natuke kuid mis parata:( . Tallinnasse käik jääb küll uude aastasse.
Eks ma hakkan üle neti küsimusi esitama kui ma masina kätte saan ja mingeid kahtlusi tekib. Esialgu tundus rahuldavas korras masin olema.
Eks ma hakkan üle neti küsimusi esitama kui ma masina kätte saan ja mingeid kahtlusi tekib. Esialgu tundus rahuldavas korras masin olema.