900NG / 9-3 esikölarid + vöim

Suhtleme (heli + pilt) + auto teemadel...
Vasta
Kasutaja avatar
overspeed
Auto: 9-5 Estate ja 9-3 CV

Hej,

Uurin pisut infot oma 9-3 cabrio kohta (failid seal teemas), oleks soov autogasöitjal pisut muusikat juurde saada.
Piilusime esiuste sisse, seal on kölarite asemel pimedad ees kuid juhtmed ripakil ... ehk on juhtmevalmidus siiski olemas.
Varuosakatloogi vaadates on aga kirjas, et kui esiustel ka kölarid lisada, siis kasutatakse juba vahevöimendit.
Ma pole nüüd päris kursis selle 9-3 omaga, pole kunagi näinud.
Misuke see välja näeb?
Kus ta täpselt kinnitub/käib?
Ja kuidas on tal ühendus makiga?
Millises parameetrites kölareid otsida, kas 9-3 esiustes on samad köigil?
Vöi erinevaid versioone vastavalt kölaritearvu- ja vöimendile?
Kas 9-5 mingid kölarid (esiuks, tagauks, tagaaken, armatuur) ka sobivad 9-3'le?
Mis paketi vöimendit ma siis otsima peaks hakkama cabriole? Hetkel on 2 armatuuril ja 2 taga seinas. Vöimendit ma ei tea olema ... kui teaks kust piiluda.
Kui keegi oskaks ette "valgustada", uurimine vötab pisut aega.

ps: Kas postitajate Avatarid on foorumist kadunud/muudetud, vöi on mul miskit brauseri/lehepaigutuste seadistustes valesti ... ? Pole ammu foorumis käind.
Arrogance diminishes wisdom !
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

overspeed kirjutas: N Aug 29, 2024 12:58
ps: Kas postitajate Avatarid on foorumist kadunud/muudetud, vöi on mul miskit brauseri/lehepaigutuste seadistustes valesti ... ? Pole ammu foorumis käind.
Ühtegi uuendust pole foorumile hiljuti (viimase mõne nädala jooksul) teinud, aga märkasin ka ise täna, et midagi on paigast ära. Uurida pole jõudnud...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Off topic küll, aga tundub, et lingitud avatarid on tagasi... Setting mis oli foorumi upgradest alates "off"..:) ja kuude kaupa ei suutnud see mulle silma torgata..:D
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
saabu14jr
Saabiklubi liige

See vahevõim on vähemalt lhd autol kundepool, keskonsooli ja salongiõhu boxi vahel. Makist läheb 6 pin din(vist) pistik võimendisse ja sealt siis läbi 4 pinise musta pistiku(see valmidus on igal autol olemas) kõlaritesse. Vabalt saab ka teha selle 6pinise dini teha rcale üle ning lisada järelturu võimendi edikõlareid toitma.
Vasta