Intelligentsed gabariidtuled

Teemad elektroonikast...
Vasta
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Asi mis mulle AMG`s kõige rohkem vast meeldis oli seadistus, mis singalisatsiooni maha võttes pani gabariid ja lähi tuled põlema. Pimedas polnud probleemi autot üles leida. Kas sarnast asja oleks võimalik 9-5ga ka teha? Et siis üleskutse elektroonikutele...:notworthy:

PS! Sain autos ära vahetatud kõik pisikesed pirnid( uste sees, numbri tuled, salongituled jne) õrnsiniste LED`ide vastu. Ma ju noor nolk, tahan ka natuke eputada:red::P
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Kõike on võimalik teha. Odavamatel autodel (ma ei tea kas Saabil ka on) selline süsteem peal, et kui signa peale paned siis tuled jäävad natukeseks põlema, ühesõnaga näitab auto sulle valgust kuni kodu ukseni jõuad.
teager

9-3 SS (ja vist ka SC) on olemas kohe puldil selle jaoks eraldi nupp.

Lisaks on olemas 9-3 SS (ja SC) ning ka 9-5 olemas "follow me home" funktsioon.
  • Courtesy Headlamp Feature
    A delay function allows the headlights to remain on low beam for about 30 seconds after the driver’s door has been closed. To activate this function, switch off the ignition and remove the key. Then, open the driver’s door and lift the high/low beam control stalk fully to its second position. The low beam headlights will come on after the driver’s door has been closed and will remain on for about 30 seconds. The length of time for this function can be adjusted by your authorized Saab dealer.

Et funktsioon on iseenesest olemas. Kes nüüd teeks ühenduse, et alarmi maha võttes lülitatakse see funktsioon tööle? Iseenesest peaks ju lihtne olema...

terv, teager
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert

Hakkab juba vaikselt looma:cool:
Proovin selle "follow me home" asja ära...
Äkki on ka minu autol see olemas.

Jupats
Kasutaja avatar
eston21

minu autol süttib uste avades kokpitivalgustus ja jääb mõneks ajaks peale uste lukustamist põlema. ise pole midgai sättinud, sest sellisiena ma ta sain
suur

Juba tonnisel on nii. Kokpitis kustub valgus, kui auto käima keerata.
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert

No see cocpiti valgustus on kõigil autodel. Tahaks koos selle cocpiti tulega tööle saada ka gabariidikad.
Tan

Algselt postitas: jupats
Hakkab juba vaikselt looma:cool:
Proovin selle "follow me home" asja ära...
Äkki on ka minu autol see olemas.

Jupats

Isegi 9-3 OG-l on "saada mind koju" valgustus olemas, teinekordki lompe või ukselukku näitama panen :thumb:
Vasta