Saab 90 keevitamine

Kõige klassikalisemad Saabid
Vasta
sake
Auto: Saab 90, '86
Kontakt:

Tere!

Sai napilt (tundide küsimus) enne automaksu tulekut üks toreda kujuga auto soetatud. See, et see on Saab, on asja lisaväärtus. Olen siin vaikselt raadio, pidurite ja käigukasti teemal küsinud. Raadio ja makk töötavad nüüdseks hästi, autokõlarid teevad head häält. Sestap ei jää muud üle, kui ka raud maki ümber korda teha. Eemalt vaadates on masin igati ilus (kui nüüd väga nõudlik just ei ole, mida ma ka ei ole). Kõik kellad-viled töötavad (palju neid õnneks ei ole ja see oli ka asja eesmärk).
Ehk siis alustaksin roostest ja selle kuritegudest. Seda kõike ikka on ja minu küsimus oleks - kas leidub siin kedagi, kel oleks kanal või tõstuk ja kes valdaks keevituskunsti? Olen lugenud siin foorumis üsna palju ja mingid nimed on läbi käinud (ivomets, vulkanus). Aga kuna postitused polnud kõige värskemad, siis küsin üle.
Või kas oskate miskit öelda näiteks CSG Autohoolduse kohta - nad pakuvad keevitust ja on mulle ka suht lähedal. Kuskile kaugemale seiklema ei riski minna (ülevaatus sai aasta lõpus läbi, pidurivõim ei tööta, auto seest paljas).

Tänud ette
R.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

Tere. Teen jätkuvalt.
Tel 5131173
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
sake
Auto: Saab 90, '86
Kontakt:

Selge. Number kirja pandud.
Kuulan veel Tallinna kandis maad...
Vasta