mure nimelt selline, et kui turbo seier juba üle poole läheb, siis tekib selline suht tugev susin, mida ma täna märkasin esimest korda. samas kõik muu nagu toimib ja turbo seier liigub ilusti punaste kriipsukeste vahele ära (kõvemal vajutamisel). kõik voolikud tundusid paigas olema, aga äkki keegi teab paremini. olen suht verinoor saabiomanik ja ei ole veel kõigi nende "õigete" häältega kursis. on see normaalne või tuleb hakata teeninduse poole liikuma?
Tänud.
9000 turbo susiseb
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Suht tugev susin tekib ka siis, kui WG lahti on ja kõik korstnasse laseb. Sai seda mõned päevad tagasi Iffi autol hästi kuulda, WG splint väidetavalt uttu tõmmanud ja WG lahti täiega. Rõhk üle 0 ei lähe ja häälitseb vajutades, nagu open-air BOV..
(ok täna seda vurri laua peal nähes oli seal see splint veel alles..
, KST, miks ta siis susises..
). Kuna sul ikkagi seier suht kaugele ronib, siis ilmselt see asi pole.
Teine variant, et kusagilt mingi voolik on järgi andnud ja laseb välja. Isiklik tunne ütleb, et selle puhul ei tohiks su auto just väga hästi käia. Suur vaakumileke paneb auto ikka korralikult lonkama või päris seisma.
Samas ei oska ma eriti tonnise hääli lahti seletada..
(veel). Turbo teeb kiirel pöördel vilet, mitte susinat, seda ma tean..
Igal juhul soovitan ma sul jällegi kriitilise pilguga kapoti alla vaadata ja lahtiseid/mõranenud voolikuid otsida. Teades, et su auto suht hiljuti alles väljamaalt tuli, siis soovitan terve täiega ette võtta vaakumvoolikute vahetuse (kui sa seda juba teinud pole).

Teine variant, et kusagilt mingi voolik on järgi andnud ja laseb välja. Isiklik tunne ütleb, et selle puhul ei tohiks su auto just väga hästi käia. Suur vaakumileke paneb auto ikka korralikult lonkama või päris seisma.
Samas ei oska ma eriti tonnise hääli lahti seletada..

Igal juhul soovitan ma sul jällegi kriitilise pilguga kapoti alla vaadata ja lahtiseid/mõranenud voolikuid otsida. Teades, et su auto suht hiljuti alles väljamaalt tuli, siis soovitan terve täiega ette võtta vaakumvoolikute vahetuse (kui sa seda juba teinud pole).
Üpris levinud on susin ka siis,kui väljalasketraktis on tekkinud ummistus(lõpeb kiire turbosurmaga).
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989