Plaanis ka suvel osta 9-5 Aero. Mind paneb imestama see, et Aero manuaalil ja automaadil nii suur erinevus on... Huvitav kust see tuleb? Faceliftiga tuli ju uus Sentronic automaatkast ja erinevates testides kiidetakse just automaadi sujuvust (ehk siis soovitatakse just automaati) ja laidetakse manuaali ebakonkreetsust võrreldes sakslastega. Kas see nn. vähendatud väändemoment esimese 2 käigu ajal on ainult sentronicuga mudelitel?
Tegelikult 0-100 on mulle samuti suht vähetähtis suurus, aga kui ka möödasõidukiirendusel on automaat-Aero uimasem kui manuaal, siis peaks vist manuaali eelistama.... mida selle 184 kW teadmisega peale hakata, kui see maapinnani ei jõua

...seda enam, et hinnavahet ju pole. Seni olen omanud/kasutanud ainult manuaaliga isendeid ja seega juba harjunud parem-käe-harjutustega.
Hr. krss, will (või keegi teine), kes on mõlemaid proovinud - mida soovitate?
Ahjaa.... kuidas toimib sentronicu nuppude käsitsemine roolilt, kas on hea alternatiiviga tegu? Palju küsimusi jah, I know

aga ei viitsi hetkel ka autoaedadele pinda käima minna, et proovisõitu teha, kuna praegu veel ostma ei hakka. Mille jaoks siis foorumid on
EDIT: täna Saabnetti külastades avastasin imestusega, et olen enesele teadmatult Saabnetti mammutteema tekitanud

Kiitus adminnidele, kes viitsivad pidevalt foorumit sõeluda ja teemakohaselt lahterdada

"Why do those people who drive SAAB have THAT smile on their face?!" / J.Clarkson