Tervist,
Kurdan siis kohe oma murest. Autoks Saab 9-3 ´03 ning klaasipesu vedelik ei piserdu esiklaasile endam, ning samal ajal tekkinud probleem, kus el. aknad automaatselt enam ei tule üles(peab peal hoidma). Mis veavariandid võiksid olla ?
Tänud.
Klaasipesu + el. aknad
-
- SaabiJumal
- Auto: Saab 92 1954, Saab 9-5 2005, Transit
kui kojameestel puudub lõpulüliti funktsioon( jäävad suvalises kohas seisma), siis kojameeste mootor surnud( kui lõpulüliti ei tööta, siis ei lase ka vett pritsida). või siis pump läbi või juhtmed või kaitse.
see kas aknad automaatselt üles lähevad sõltub varustusastmest. kui seda funktsiooni ei ole, pole ka tech-ga midagi teha( erinevad klaasitõstuki mootorid ja lülitid). kui on, siis kaob funktsioon näiteks akuklemmi mahavõtmisel. siis tuleb uuesti õpetada. ma arvan, et manualis peaks see kirjas olema.
see kas aknad automaatselt üles lähevad sõltub varustusastmest. kui seda funktsiooni ei ole, pole ka tech-ga midagi teha( erinevad klaasitõstuki mootorid ja lülitid). kui on, siis kaob funktsioon näiteks akuklemmi mahavõtmisel. siis tuleb uuesti õpetada. ma arvan, et manualis peaks see kirjas olema.
Seda, et elektriakende üles laskmiseks peab nuppu all hoidma, olen mina pidanud SAABi kiiksuks turvalisuse poolelt. Aknaid alla lastes ei saa põhimõtteliselt midagi hullu juhtuda, kuid üles tõstes võib keegi akna vahele jääda - seepärast pead nuppu hoidma kogu aja.
Näiteks on juhil segastel asjaoludel pea aknast väljas ja kõrvalistuja näpib keskkonsoolis vale nuppu - juhi röökimise peale tõmmatakse näpp nupult ja aken jääb paigale, muidu aga sõidaks klaas edasi ja teeks kurja piloodile.
Näiteks on juhil segastel asjaoludel pea aknast väljas ja kõrvalistuja näpib keskkonsoolis vale nuppu - juhi röökimise peale tõmmatakse näpp nupult ja aken jääb paigale, muidu aga sõidaks klaas edasi ja teeks kurja piloodile.
-
- SaabiJumal
- Auto: Saab 92 1954, Saab 9-5 2005, Transit
ma mõtlesin sellega seda, et kuna lõpulüliti asub reduktoris ja on mootoriga üks ja kinni valatud jne., siis tuleb vahetada mootor ( tüüpviga). ära näri tähte. üleüldse tundub, et siin usutakse ainult trionicut, nii et minupärast võib mind "algajaks" ülendada ja kogu lugu. kurat, kogu aeg peab midagi tõestama
Täiesti OT:
. Ehk Trionic julgeb 
Kuss-kuss:). Ma usun et peale minu on veel palju teisi, kes arvavad, et saabe tunnevad siin foorumis kaks liiget (sina ja Trionic) kõige paremini. Teid kahte omavahel võrrelda ei julgeAlgselt postitas: t8
üleüldse tundub, et siin usutakse ainult trionicut, nii et minupärast võib mind "algajaks" ülendada ja kogu lugu. kurat, kogu aeg peab midagi tõestama![]()

See kõlas küll väga inetult:oAlgselt postitas: t8
ma mõtlesin sellega seda, et kuna lõpulüliti asub reduktoris ja on mootoriga üks ja kinni valatud jne., siis tuleb vahetada mootor ( tüüpviga). ära näri tähte. üleüldse tundub, et siin usutakse ainult trionicut, nii et minupärast võib mind "algajaks" ülendada ja kogu lugu. kurat, kogu aeg peab midagi tõestama![]()
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Mis nüüd juhtus????Algselt postitas: t8
ma mõtlesin sellega seda, et kuna lõpulüliti asub reduktoris ja on mootoriga üks ja kinni valatud jne., siis tuleb vahetada mootor ( tüüpviga). ära näri tähte. üleüldse tundub, et siin usutakse ainult trionicut, nii et minupärast võib mind "algajaks" ülendada ja kogu lugu. kurat, kogu aeg peab midagi tõestama![]()
Kas ma olen midagi maha maganud?
Kes näris tähte?
Mida peab tõestama?
:wtf::wtf:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
Algselt postitas: iisak
]
Mis nüüd juhtus????
Kas ma olen midagi maha maganud?
Kes näris tähte?
Mida peab tõestama?
:wtf::wtf:
eks ma kirjutasin ka oma arvamuse; aga ei pannud tähele, et tsiteerisin jumalat. sry. enam ei tee
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.