D116 kirub iisakut

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
D116
Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW

Algselt postitas: evilman
Käigukang käib tölladimölladi(üles-alla) võtsin kangi katte maha salongist ja sealt paistis mingi plastiks rõngas katkine olevat,

Proovi äravahetade seda käigukangialust. Mul ka on probleemid 2 käiguga Hr. Iisak väidab, et viga on mul selles. Uus käigualune on juba garaazis ja ootab paigaldust:red:, ei tea ainult kas annab mingit tulemust:wall:
__In Boost We Trust__
Kasutaja avatar
D116
Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW

Aga oskavad saabijumalad võibolla kirjeldada :eureka: kuidas käib reguleerimine, nii kuni 93a ja peale 93a, vahe oli vist millist käiku panna sisse reguleerimise ajal.
__In Boost We Trust__
Kasutaja avatar
D116

Algselt postitas: D116
Aga oskavad saabijumalad võibolla kirjeldada :eureka: kuidas käib reguleerimine, nii kuni 93a ja peale 93a, vahe oli vist millist käiku panna sisse reguleerimise ajal.

Kas sellistele asjadele ei vastata? :angry: Võetakse leiba ära?:poke:

Tahaks ometi :drive: ilma kragimist
__In Boost We Trust__
iisak

Kas sellistele asjadele ei vastata? :angry: Võetakse leiba ära?:poke:

Tahaks ometi :drive: ilma kragimist
Sellise suhtumisega kohe kindlasti ei vastata:angry:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
D116

Sellise suhtumisega kohe kindlasti ei vastata:angry:

Aga millist veel suhtumist sa ootad kui ullakse Tartust sinu juurde sa võtad raha ja ei teinud asja korda. :gun::fight:
__In Boost We Trust__
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Kas sellistele asjadele ei vastata? :angry: Võetakse leiba ära?
Kuule ole nüüd, inimesed teevad päeval tööd ja ei vasta su küsimustele. Õhtul ehk või varahommikul, sedasi pröökama hakkad, siis ei tahagi keegi sulle vastata. Nõudmisega ei saa siin midagi.

Ja igasugu süüdistuste kohta à la "raha võtsid kuid korda ei teinud" on siin piisavalt juttu olnud. Neid räägid tegijaga ja klatid omavahel, mitte ei tule foorumisse seda soga ajama.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
D116

Algselt postitas: Cyber
Kas sellistele asjadele ei vastata? :angry: Võetakse leiba ära?
Kuule ole nüüd, inimesed teevad päeval tööd ja ei vasta su küsimustele. Õhtul ehk või varahommikul, sedasi pröökama hakkad, siis ei tahagi keegi sulle vastata. Nõudmisega ei saa siin midagi.

Ja igasugu süüdistuste kohta à la "raha võtsid kuid korda ei teinud" on siin piisavalt juttu olnud. Neid räägid tegijaga ja klatid omavahel, mitte ei tule foorumisse seda soga ajama.

Kui inimene spetsiaalselt tuleb Tallinasse Tartust (400km summarselt) raiskab terve päeva ära, et teha autot korda ja talle ei aidata ja võetakse selle eest tasu se ei ole normaalne:angry:
Mittu liitrit küttust (+km spidokal) ma pean raiskam, et nad teeksid asja korda?
Varem ise uurin kuidas seda tehakse ja teen korda.
__In Boost We Trust__
iisak

Mina nimetan seda AVALIKUKS SOLVAMISEKS,EKS:angry::angry:
Keegi ei ole su käest ilmaasjata raha võtnud.Ah ma ei viitsi siin sinu tasemele laskuda...
Kasutaja avatar
D116

Algselt postitas: iisak
Mina nimetan seda AVALIKUKS SOLVAMISEKS,EKS:angry::angry:
Keegi ei ole su käest ilmaasjata raha võtnud.Ah ma ei viitsi siin sinu tasemele laskuda...

Solvamist ei oleks:wise: kui sa teeksid asja korda, ma spetsiaalselt sõitsin Troosti, arvates et seal mind aidatakse, ma vist eksisin. Aga mille eest sa Hr. Iisak siis raha võtsid?????? Kui TroostAuto kaotab usalduse se juba on halb!:bs:
Parm prooviks Tartus kedagi leida.
__In Boost We Trust__
Kasutaja avatar
D116

Tule Hr. Iisak ise nüüd Tartu ja tee korda oma vead, siis ainul võib sind nimetada usaldusväärseks meistriks. Või sa müüsid rikkis kasti, mida ei saa reguleerida? Mina ei hakka teile oma rahaühikuid Tallinnasse viima, niigi juba hästi said. Aga kui sa ei oska siis ütle, et ei oska, aga mitte "kohe kindlasti ei vastata"
__In Boost We Trust__
iisak

Vot nüüd olen ma küll sõnatu....
iisak@:drink::drink:
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Kui inimene spetsiaalselt tuleb Tallinasse Tartust (400km summarselt) raiskab terve päeva ära, et teha autot korda ja talle ei aidata ja võetakse selle eest tasu se ei ole normaalne:angry:
Mittu liitrit küttust (+km spidokal) ma pean raiskam, et nad teeksid asja korda?
Varem ise uurin kuidas seda tehakse ja teen korda.
Ma kordan ennast veelkord. Kui su arvates ei tehtud su autot korda vastavalt sinu ootustele, siis kõigepealt palun räägi remonti teostanud inimesega. Ära tule foorumis laimama. Korduvalt sellest siin juttu olnud.
Meie ei tea siin teie omavahelistest rääkimistest, mis te rääkisite ja millal. Milleks on vaja siia tuua süüdistusi? Lisaks veel teise inimese teemas?
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Trionic
Saabiguru

Huvitav liik inimesi on,kellele teed puust ette,mida vaja osta,vahetada/parandada,millest inimene keeldub,et teeb ise ja pärast elab end foorumites välja.Antud autole ei tehtudki remonti,vaid üritati katkist kulissi
paika ajada(uuest keelduti) ja kustutati veakoode.
Võõras teemas laamendatakse mõttetult...
Kasutaja avatar
D116

Algselt postitas: Trionic
Huvitav liik inimesi on,kellele teed puust ette,mida vaja osta,vahetada/parandada,millest inimene keeldub,et teeb ise ja pärast elab end foorumites välja.Antud autole ei tehtudki remonti,vaid üritati katkist kulissi
paika ajada(uuest keelduti) ja kustutati veakoode.
Võõras teemas laamendatakse mõttetult...

Uuest kulissist ei olnud sõnagi!!!! Seda ööldi hiljem kui võtsin telefoniteel ühendust Hr. Iisakuga.
Autot kui sain kätte öeldi, et ei oska käike vahetada:red:, sõidan Saabiga ainult 9k juba alates 96 aastas ja ei oska käike vahetada:wtf:

Kas viga ei või olla, et vanem kast mis sai Hr. Iisakult vajab vanemat kulissi(mul on 93a ülemineku aasta selles asjas)? Vanalt saabilt mis jäi lammutuseks võtsin seda maha(töötas suurepäraselt nagu kõikidel minu saabidel) ja tahan õieti paigaldada, et samuti muredeta sõita, nagu mu eelmiste vabaõhuhingavate 9k. Aero vajab, et kõik oleks ok, sedaveel käigu sisselülitamine.

KLIENT VSEGDA PRAV!!!
__In Boost We Trust__
iisak

Moded splitige see jura siit ära või kustutage.
See jauramine hakkab juba vaikselt tigedaks tegema.
Kui inimesel on keelbarjäär või lihtsalt halb mälu siis ei ole vaja võõras teemas lärmata.:fight:
Seda enam,et asju selgeks rääkida ei ole seltsimees senimaani tahtnud või suvatsenud:wtf::angry::angry:
suur

Algselt postitas: iisak
Moded splitige see jura siit ära või kustutage.
See jauramine hakkab juba vaikselt tigedaks tegema.
Tehtud!
Algne teema seal:
http://saabnet.ee/foorum/viewthread.php?tid=5107
Kasutaja avatar
wyxx

minul troostiga 1 kogemus ja ülimalt positiivne.
tegelikult käivad asjad nii- igal probleemil on 2 poolt (vahel ka rohkem). Kuulates ära mõlemad pooled selgub tõde. Kunagi Ameerika Häält ning Nõuka raadiot kuulates, poetas mu esivanem mõttetera- kuula mõlemat poolt, kus jutt ühtib, sääl pesitseb tõde. Noh tavaliselt ei ühtind ja tõde jäi selgusetuks.

Meil puudub nö. SAABIKOHUS ning vaevalt viitsiks ka keegi kohtunikku mängida.

Mistõttu- KOD. D116- kui tahad oma asja lahendada, RÄÄGI inimestega, kes sinu autoga tegelesid. Mina sain kõikidele automuredele lahendused ning olen troostiga ülimalt rahul!
Kõik peitub viisaka suhtluse taga. Ja jäta jonn, sest vastasel juhul ei leia sa oma probleemile mingit lahendust.

Meie siin püüame kuulata mõlemat poolt ja järeldusi teha- tegelikult teate teie ise mis juhtus ning lahendagegi need asjad omavahel. Oodata, et SAABIfooru mkond Troostile nö. kambaka teeb, on küll äärmiselt naiivne, kuna enamus meist seda töökoda külastab ning ollakse väga rahul.

Järelikult peitub probleem kuskil mujal- mõtle ja siis tegutse!

Edu!
roomlane

Algselt postitas: wyxx
Kuulates ära mõlemad pooled selgub tõde.

OT: Üks hiina vanasõna ütleb, et sõda sünnib siis, kui tõde on mõlemal poole.
55581286
Kasutaja avatar
wyxx

Algselt postitas: roomlane
Algselt postitas: wyxx
Kuulates ära mõlemad pooled selgub tõde.

OT: Üks hiina vanasõna ütleb, et sõda sünnib siis, kui tõde on mõlemal poole.

kah OT: aga eeldatavasti suutsid hiinlased vahel ka kompromissideni minna, et probleeme lahendada- näit. Mao Zedong:D
vulkanus
Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.

minumeelest on selline asi äärmiselt alatu. Kuidas saab inimene niimodi laimata kui ise süsteemi põhimõtet ei tea
Ma ei tea, kas Troostis lastakse omanikul ka remonti kõrvalt jälgida, mina igatahes olen Anti juures alati jälginud töö käiku ja ise teadmisi kõrvataha pannud, et järgmine kord ollla targem ja asi ise ära teha . Nii saab ka adekvaatseid otsuseid vastu võtta, kui midagi on tõesti tarvis uue vastu vahetada.
iisak

Ja me ei tunne mingit vajadust üle foorumi lahendada probleeme, mis näost-näkku suheldes tundusid 4 juuresolija kuuldes selgeks räägitud saavat,
aga foorumis on kõik valge mustaks jahutud. Sm.Kod. võib üksi kasutult edasi jaurata foorumis...
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Väga mõttetu teema. Kahju, et troosti poisid peavad sellist jama taluma. :red:
snowguy

teinekord on tark mõte asja ka kirjalikult ajada kui keelebarjäär või midagi on ning siiamaani vast kehtib ütlus et küsija suu pihta pole kena lüüa...seega kui arusaamatuks jääb...palu korrata

minu suurem varuosaost troostist toimus meiliteel ning paari kõne kaudu ning asjad said ilusti korda
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Teeme siis nii, et D116 võtab telefonitoru kätte ja räägib asjad selgeks, mitte ei loobi siin s..ta ventilaatorisse. Rahulikult. Kui siin see vahutamine edasi läheb, siis võin ma bänne ka jagada seniks, kuni räägitud saab...

Kordan igaks juhuks kõigile teistele ka: Enne foorumisse süüdistusi esitama ei tule, kui oled teise osapoolega rääkinud.

Mõistlike inimeste puhul ei tohiks selliseid teemasid siia enam tekkida.
Pilt
Kasutaja avatar
mad1
Auto:
Kontakt:

lugesin legendi läbi..uurisin asja iisakult..arve summa oli ca 500,millest enamus moodustas lisaks krytoxile 1,25h tööd,mille jooksul remonditi peamiselt ABS, kulissiga tegeleti vähe,kuna oli teine nii kulunud ja vajas vahetust(asja reguleerimine,mis ei allu reguleerimisele ning igasugune aretamine ei kuulu Troost auto kompetentsi), kuulu järgi pidi kliendil Tartus omal "semul" kuliss ootama ja seega edasi midagi ei soovinud ette võtta ,seega jäi arusaam, et Tartus paigaldatakse uus kuliss ja asi laabub.Kus on probleem?
samas jääb arusaamatuks asjaolu,kui kuliss Tartus oli ootamas,siis milleks oli vaja üleüldse Tallinna tulla?
Troost Auto pole ka romula,kus kulissid vedelevad kuhjas kusagil nurgas.
Kui klient on nõus ettemaksuga uue kulissi tellima, siis Troost Auto paigaldab selle probleemitult.

Loomulikult on mõistlik helistada tagasi teenindusse ja küsida üle kui miskit arusamatuks jäi?Siinne "rapsimine" on arusaamatu?

Aga jõudu muidugi ka edaspidiseks, kui tõepoolest millegi targemaga tegeleda pole.

Troost Auto närvikava on seni vastu pidanud,

Tänud toetajatele
ja edumeelsust laimajatele

Katsuge vastu pidada ja jooge meega teed, rahustab korralikult
Vasta