tonnise kliima küsimus
enne tühikäiguklapi puhastamist pöörded kõikusid kogu aeg, muutus toimus peale tühikäiguklapi puhastamist. Tore kui pöörded kompenseeritakse, aga kas on normaalne et 800-lt kõrgemale. Huvitav et pärast puhastamist on kondi tööaeg justkui lühem (kuni 5 sec.).
Vaheta veel vaakumvoolikud ära, kui sa seda juba teinud pole. Vähem kui pool tundi hirmu ja maksab minimaalselt. Mul tühikäik läks sellega natuke ühtlasemaks, vanad voolikud olid mõnest kohast kuidagi lössis ja määrisid käed mustaks.
Kondi tööeg ongi praegu, suht jahedate ilmadega, minimaalne. Pole ju midagi külmetada, kui niigi külm
Ma arvan, et 800 pealt viieks sekundiks 1100 peale pole veel midagi hullu. Hullem kui pöörded päris madalaks tõmbab.
Tühikäiguklapp, kuigi puhastatud, ilmselt ei jõua korralikult reageerida. Eks seegi vananeb, mootor jääb viletsaks ja hakkab seest loksuma see pöörlev klapiosa.
Kondi tööeg ongi praegu, suht jahedate ilmadega, minimaalne. Pole ju midagi külmetada, kui niigi külm

Ma arvan, et 800 pealt viieks sekundiks 1100 peale pole veel midagi hullu. Hullem kui pöörded päris madalaks tõmbab.
Tühikäiguklapp, kuigi puhastatud, ilmselt ei jõua korralikult reageerida. Eks seegi vananeb, mootor jääb viletsaks ja hakkab seest loksuma see pöörlev klapiosa.