Kui keegi veel ei tea, võib lugeda näiteks siit.
.... aga mis toimub?? Ilma õlleta on paha saunas käia, aga ilma bensiinita oleks asi ebameeldivam kui "paha". Kas nüüd peab hakkama ka bensiini varuma? Paagi ja oma 10l kanistri lasin küll täis, rohkem pole kuhugi panna ja ei oska seisukohta võtta, kas peaks kanistritesse investeerima või mitte....
PS. prooviks nii, et venelasi ja aljošat mainime vaid juhul, kui see teemakohase postituse arusaadavaks tegemiseks hädavajalik on.
statoil sulgeb tallinna tanklad
Ühendasin 2 head asja korraga, käisin Lääne-Virumaal emal külas ja samal ajal sai ka saunaõlled kaasa ostetud nii endale kui naabritele.
Aga leidsin et Baltika 0 i müüakse, mis kannatab väga hästi juua.
Igal pool on totaalne vaikus vähemalt Viimsi nagu välja surnud.
Kuigi jah nii ei saa ju elada.
EDIT: Kuulan vaikselt ja mõnusalt Ivo Linna - Jää vabaks Eesti Meri. Küll kõik taas rööpasse läheb.
Aga leidsin et Baltika 0 i müüakse, mis kannatab väga hästi juua.
Igal pool on totaalne vaikus vähemalt Viimsi nagu välja surnud.
Kuigi jah nii ei saa ju elada.
EDIT: Kuulan vaikselt ja mõnusalt Ivo Linna - Jää vabaks Eesti Meri. Küll kõik taas rööpasse läheb.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Mina käisin eile Prillimäe statoilis tankimas nii ja naapidi, aga minumeelest tõstab sihuke asi mässu eesti rahvas- vähemalt minu tuttavad on väga verised. Sedamoodi saame varsti oma rahva kah mässama. Ja siis kutsub valitsus rahu säilitama-no ma ei tea
Mina ka ei saa aru- no on kinni siis on kinni. Üldiselt tegeletakse Eestis konkurentsipõhise äriga, monopoolset seisu pole küll olemas- vali Neste või jumal teab mis veel. Ja kui sa kabanossita kuidagi hakkama ei saa, siis värskenda oma kokakunstioskusi ja tee 1 kodune mitmekihiline võileib!:)
Peace, selles rahutus seisus
Peace, selles rahutus seisus
Cyber, oli küll õudne, pool nädalalt pole aega olnud autot tankida (ega ka muudki teha) ja eile öösel sõitsin viimaste aurudega töölt koju, KÕIK tanklad olid kinni. OK, tegelikult arusaadav, vahepeal oli kartus et äkki mingi idioot torkabki mõnele tanklale tule otsa, aga väikese pisiasjana on see ikka kuradi ebamugav, kui ühel hetkel pole ühestiki punktist kütust saada. Pole harjunud enam kanistritega varuks ostma.
Aga kui täna kodulähedased tanklad kinni on, siis jääb saab köiepikenduseks.
Aga kui täna kodulähedased tanklad kinni on, siis jääb saab köiepikenduseks.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Hiihii, nii hästi siis loedki..Algselt postitas: roomlane
Ega ma ei lugenud kusagilt välja, et vaid ööseks tanklad suletakse...

Tsitaat samast esimeses postituses toodud artiklist, ühe sõna teen boldiks...
Statoil suleb tänaseks Tallinna teenindusjaamad
Teises lõigus öeldakse "esialgu tänaseks" ja see murelikuks tegigi. Üks võimalus on jaamale tuli otsa panna, aga bensiini saab ka kaasa osta ja mujal sigadusi teha.... ja kui alkoholi müük keelati sihilikult pikemalt ettehoiatamata ära, tekkis kahtlus, et võibolla on kütusega samuti.