Minu Saab 9-3 on ostetud Rootsist Bröderna Larsson Bil AB esindusest. Olemas kõik vajalikud el. lisad.
Saamise/toomise lugu saab lugeda siit.
Sealsamas tehtud fotod:

Ostetud musta värvi orig. kummimatid sisse.
Jah, aitäh Iisak.Algselt postitas: iisak
Palju õnne.
Selle ostusaaga võib siis õnnelikult lõppenuks lugeda:facts:
Haaa...Algselt postitas: EvgGad
oi-oi, kui tuttav SAAB, millegipärast tundub et näen seda Saab'i iga päev, kui kodust lahkun/tulen
Aga njah, väga ilus isend.
Muretuid lennutunde!
PS aga tore et sellised naabrid on![]()
Aga see "inverted" salong on ju ka sigailus ja omab eelist, kuna see hele osa on just nahast, seega puhastada lihtsamAlgselt postitas: Rästas
Käisin õhtuti koeraga jalutamas ja alati kiikasin pika kaelaga su musta iludust (sry, vbla pisut häbematult- ka salongi). Ic, olin iga kord autost mööda minnes selle poole kreenis.
Ma täpselt ei tea kuidas kang sinna asendisse panna, ilmselt lihtsalt nagu manualiga lükkad sisse ja pärast aint üles-alla vahetad käikeP.S. Mu Saabil on lisaks automaadile mingi manuali moodi värk ka (+/-), millest ma veel mitte midagi ei tea, proovimata.
Algselt postitas: EvgGadAlgselt postitas: Rästas
Ma täpselt ei tea kuidas kang sinna asendisse panna, ilmselt lihtsalt nagu manualiga lükkad sisse ja pärast aint üles-alla vahetad käike
Algselt postitas: Rästas
Edit 23.07
Käidud. Vastus oli: pole mõtet raha raisata, sa saad neid kive ja kokse veel küll ja küll.
Kui viitasin, et värvi on nappinud, pole hästi värvitud, et laseks ka selle koha uuesti üle värvida, vastati, et pole vaja, see ei paista välja! Kui värvi kooruma hakkab, siis plastik ei roosteta ja värvivigastused Eesti teedel sõitvate autode stangedel on tavaline nähtus. Tulgu ma siis, kui autot müüma, vahetama kavatsen hakata.
Ühesõnaga, mind ei võetud seekord jutule (halvasti värvitud stange ei käinud seekord garantii alla). Aga ma ei tahaks kriimulise autoga sõita![]()
Inimene, kellega ma asja ajasin, oli väga meeldiv kodanik. Aga töö kvaliteeti + uut vigastust ei tahetud parandada.Algselt postitas: SkyboundAlgselt postitas: Rästas
Edit 23.07
Käidud. Vastus oli: pole mõtet raha raisata, sa saad neid kive ja kokse veel küll ja küll.
Kui viitasin, et värvi on nappinud, pole hästi värvitud, et laseks ka selle koha uuesti üle värvida, vastati, et pole vaja, see ei paista välja! Kui värvi kooruma hakkab, siis plastik ei roosteta ja värvivigastused Eesti teedel sõitvate autode stangedel on tavaline nähtus. Tulgu ma siis, kui autot müüma, vahetama kavatsen hakata.
Ühesõnaga, mind ei võetud seekord jutule (halvasti värvitud stange ei käinud seekord garantii alla). Aga ma ei tahaks kriimulise autoga sõita![]()
Krt, see nüüd küll Bacania kohta just väga head ei räägiVõibolla on seal kaader kahe aasta jooksul vahetunud
![]()