Meie saabike täna varjusurmas
Saime kõva nädala olla uhked saabiomanikud, täna poest tulles, lõi tühikäigul vibra sisse jõudu polnud enam karvavõrdki ja kilomeetri pärast oli tugev kõrbelõhn salongis. Eile käis auto carringus õlid filtrid rihmad vahetusse ja täna siis lõppes auto tööleping meiega. Tean, et foorumis ei saa keegi ütelda, mis autol viga, aga meel on nii mõru, et kurtmine abiks. Eriti sellepärast, et miks Tartus korralikkku parandust ei võiks olla
tartu nimestel tasub jah enne tõsiselt mõelda enne kui parandusse tormavad...kui võimalik siis soovitaks ikka troosti tallinnas kui vähegi võimalik ....uskuge lõppkokkuvõttes saate parema tulemuse nii rahakotile kui ka kulunud aja suhtes
kuid leidub veel erategijaid kes sellega hakkama saavad aga nenede puhul peab varuma aega ja kannatust
järjekorde näide et ei tasu uskuda ülevaatust vaid asjatundjaid....ning hooldused käivad ikke läbisõidu ja tagumiku tunde järgi mitte alles siis kui häda käes ja mootor süles
kuid leidub veel erategijaid kes sellega hakkama saavad aga nenede puhul peab varuma aega ja kannatust
järjekorde näide et ei tasu uskuda ülevaatust vaid asjatundjaid....ning hooldused käivad ikke läbisõidu ja tagumiku tunde järgi mitte alles siis kui häda käes ja mootor süles
- rantto
- Saabiklubi liige
- Auto: Mälestused
Kui ma kunagi oma Saabi puksiiriga Tallinna viisin siis parim hind mis õnnestus välja sebida oli 1000.-
Ma arvan, et mine Carrinusse tagasi las vaatavad üle milles probleem, kui tegu nende poolse praagiga siis teevad oma jura ümber ja masin liigub jälle.
Ma arvan, et mine Carrinusse tagasi las vaatavad üle milles probleem, kui tegu nende poolse praagiga siis teevad oma jura ümber ja masin liigub jälle.
-
- Jaan Tatikas
- Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero
Vaatamata kõigele tuleks siiski Carringusse tagasi minna. Sa ei tea ju mis masinal vigagi on, äkitsi nende näpukas mis läheks sel juhu garantii alla.
Miks te pasundate niimoodi teiste aadressil. kui sa carringusse lähed siis nemad pingutavad et sulle maksimaalne tulemus saada, siis tuled sa siia ja kukud lärmama. Kassett saab lihtsalt ühel momendil otsa ja kõik, et see peale carringut juhtus on lihtsalt asjad kokkulangemine. Järgmine kord kui Caringust, vms kohast abi vaja, miks nad peaksidki sind aitama. Natuke austust!Algselt postitas: Anti-flag
Carringus ju ei teata mis asi see SAABki onilmselt tegid midagi valesti sul!
Olles ise ühe teise margi esinduses, jälgin pidevalt foorumit ja kui mingi klient läheb ära, eelnevalt olime leidnud sõbralikult kompromissi ja tund hiljem kukub sõimama, siis ma taganen väga järsult. Edaspidi on ainult kõik väga must ja valge, sula või kaart, alet pole jne.
Mõelge enne kui lonti põristate.

Pole nüüd küll minu asi oma ninni siia toppida, kuid mulle tundub, et Anti-flag pidas öelduga silmas seda, et Saabiisad, kes hommikust õhtuni Saabidega tegelevad on Saabi teemal pädevamad. Milles ma ka ei kahtle.
Teemaalgataja muret mõistan täielikult, kui Saabiga asi väga sant, siis kaasinimeste arvamus lohutab ja nii mõnelgi võib olla varuks hea soovitus.
Jah, dohman, selles on sul õigus, et enne peab rääkima selle isikuga personaalselt, pärast kelle tööd või tegemisi auto otsad annab või muul moel imelikult käitub/sõidab. Hoidugem hinnangute andmisest. Asjaolude või olustiku kirjeldamine neutraalsel tasandil pole aga küll kunagi halb.
Teemaalgataja muret mõistan täielikult, kui Saabiga asi väga sant, siis kaasinimeste arvamus lohutab ja nii mõnelgi võib olla varuks hea soovitus.
Jah, dohman, selles on sul õigus, et enne peab rääkima selle isikuga personaalselt, pärast kelle tööd või tegemisi auto otsad annab või muul moel imelikult käitub/sõidab. Hoidugem hinnangute andmisest. Asjaolude või olustiku kirjeldamine neutraalsel tasandil pole aga küll kunagi halb.
Tegelt ma väga loodan, et asi Carringus üldse pole, sest kuhu mujale oleks minna siin, kui sinna. Ja vabandan kui see asi tegelt nii on, et midagi laksas, mida ette kohe üldse näha poleks võinud. Lihtsalt poole öö ajal lõugava tite ja aurava autoga kuskil pärapõrgus istuda on jube masendav ja emotsioon kees üle eile õhtul:red: Eriti kui pidin järele kutsuma isa, kes niigi mu saabiostule üsna ülevalt alla vaatas ja siis kinnitust sai oma veendumusele, et ma ikka jama endale kaela ostsin.
Algselt postitas: multix
Hooldus oligi läbisõidu pealt, 128 000 kilomeetrit täitus ja 130 000 hooldus nii ütelda tehti. Ostueelne ülevaatus tehti ära ja üteldi, et auto on korras nii palju kui nd vaatasid. nüüd ei teagi, kas uskuda seda või mitte
Pagan küll! :/ Millise isendi ja kustkohast muidu ostsid, kus ülevaatus tehti?
multix, anna meile ikka teada, kuidas sul autoga asjad kulgevad/sujuvad.Algselt postitas: multix
Tegelt ma väga loodan, et asi Carringus üldse pole, sest kuhu mujale oleks minna siin, kui sinna. Ja vabandan kui see asi tegelt nii on, et midagi laksas, mida ette kohe üldse näha poleks võinud. Lihtsalt poole öö ajal lõugava tite ja aurava autoga kuskil pärapõrgus istuda on jube masendav ja emotsioon kees üle eile õhtul:red: Eriti kui pidin järele kutsuma isa, kes niigi mu saabiostule üsna ülevalt alla vaatas ja siis kinnitust sai oma veendumusele, et ma ikka jama endale kaela ostsin.
Algselt postitas: Anti-flag
Ja lihtne on kohe süüdistada!! Kole oli lugeda,kui targad kõik on ja kui sitta tööd tehakse!! See ei ole siin foorumis mitte esimene kord,kui esmalt rünnatakse ja siis hakatakse põhjust ja lahendusi otsima!!
Puidust toodete valmistamine eritellimisel: http://www.isoptera.ee/
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Kui hoolitseda tema eest siis ei lähe katki. Võlusõna "Krytox" (otsing ehk aitab). Ette tavaliselt ei näe, kui minem hakkab. Vahel harva ainult hakkavad lonkama mootorid.Algselt postitas: multix
Selgus majas ja asi nimega süütekassett oligi läbi omadega. Me polnudki varem kuulnud sellisest asjast. Lähevad need tihti katki ja kuis seda ette näha, et on minemas?
Ehe näide täiesti sisutühjast ja mõttetust lausejupist,et mitte öelda lahmimisest.Algselt postitas: Anti-flag
Ja kui palju pahandust asjaosalistele sellest tõusta võib...

Milleks,kodanikud,milleks:?:?:?
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...