saab 900 `94 tagaakna pesurist ei tule vedelikku

Autod, mille tootmisel GM-i käsi juba kõvasti mängus on.
Vasta
mortenx

kui seda pesuri nuppu vajutada siis on kuulda kui pump tööle hakkab aga vedelikku miskipärast pritsima ei hakka.

kas võib olla toru katki kuskilt ?
suur

Pihusti umbes pole?
Kasutaja avatar
wyxx

Minul oli seal sellisel T kujulisel jullal (eksperdid annavad nime:)) klapp kinni kiilunud, ostsin 18.- EEKi eest uue, loodan, et sul sama süsteem
taurito

Kust seda osta saab? Mul sama jama ühe esimese klaasipesuriga. Ühest tuleb teisest mitte. Lasin survega läbi, siis mingi aega nagu töötas ja ei töötanud. Seal sees on jah miski klapp, mis ilmselt ei toimi nii nagu peaks? Kas iga auto oma sobib? On see jubin küll T tähe kujuline juhipoolne sealt läheb edasi kõrvalistuja poolne mis T-tähe kujuline minu mäletamistmööda ei ole.
kastan

Sellest klapist on ainult puru alles, koogi välja ja pane kile vms. asemele. Augurauaga saab täpselt paraja suurusega tüki välja lüüa. Ajab ka asja ära. Tagaklaasi analoogne julla on L-tähe kujuline. Ligi pääsemiseks tuleb vasak suunatuli ära võtta.
Pildil tulekojameeste oma. VM küsis 43 raha.

Pilt
Kasutaja avatar
wyxx

Algselt postitas: Kaspar
Sellest klapist on ainult puru alles, koogi välja ja pane kile vms. asemele. Augurauaga saab täpselt paraja suurusega tüki välja lüüa. Ajab ka asja ära. Tagaklaasi analoogne julla on L-tähe kujuline. Ligi pääsemiseks tuleb vasak suunatuli ära võtta.
Pildil tulekojameeste oma. VM küsis 43 raha.

Pilt

õige asjandus. minu 9-5l t kujuline
to taurito:Mina ostsin Autoeksperdist- see on troosti lähedal. Nad müüvad küll firmadele aga küll leiad mingi variandi
mortenx

tagaakna oma jah L kujuline ja mul ei olnd vaja isegi suunatuld ära võtta , süsteem hakkas tööle :)
suur tänu info eest
Vasta