O: Saab 9-3 Cabrio 2.0 -99

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
Kasutaja avatar
Rästas

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=347584
Mulle tundub, et ma olen selle lingi peale sattunud foorumis, kuid ma ei leia seda enam üles.

Sõbranna on huvitatud sellest iludusest. Tal päris kiire autoostuga.
Asjatundjad, palun kommenteerige, või viidake juba olemasolevale sama auto teemale. Ta küsis, kas hind on ok ja kuidas tehniline seisund? Proovisõitu võib ta ju teha, kuid tehn. seisundi kohta hinnangut sealt ei tule. Kas keegi on äkki sõita proovinud või teab ajalugu?

Tänud,
Rästas
Kasutaja avatar
D116
Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW

99 aasta ja 51000km:?
BBB numbrid on vist VM omad, kuidas ta siis Eestis sõitnud pole?
Vii auto VikingMotorsisse las vaatavad üle.
__In Boost We Trust__
vulkanus
Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.

kabriol pole 55 tonni küll midagi imelikku, eks see masin ikka suve liikur rohkem, kes ikka talvel sellist masinat soolaga hävitada tahaks
Kasutaja avatar
Rästas

Algselt postitas: D116
99 aasta ja 51000km:?
BBB numbrid on vist VM omad, kuidas ta siis Eestis sõitnud pole?
Vii auto VikingMotorsisse las vaatavad üle.
Numbrite võtmisel ei pea tingimata sõitma. Minul ei ole Saab Eesti registris arvel ja sõidan (transiitnumbritega), st ma ei järeldaks sõitmist numbrite olamsolu järgi. Mismoodi see VM-sse viimiine toimuma peaks? Palun proovisõitu ja luba viia auto VM-i? Mismoodi VM auto tehnilist seisundut hindab? Vaatab mootori peale, kuulab ja ongi test tehtud ja objektiivne hinnang tuleb soravalt? Niimoodi vist asi ei käi. Parem on ehk leida keegi spetsialist, kes tuleb kaasa ja uurib/proovib kohapeal ära, mis isendiga tegu.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: Rästas
Mismoodi VM auto tehnilist seisundut hindab? Vaatab mootori peale, kuulab ja ongi test tehtud ja objektiivne hinnang tuleb soravalt? Niimoodi vist asi ei käi. Parem on ehk leida keegi spetsialist, kes tuleb kaasa ja uurib/proovib kohapeal ära, mis isendiga tegu.
Aga just nii käibki. Lisaks kuulamisele on olemas ka vastavad seadmed, mis auto külge ühendatakse ja kõikvõimalikud veakoodid välja loetakse. Saab ka testida erinevate sõlmede käitumist jms. Enne muidugi on soovitav VM-is endale mingi aeg kirja panna ja siis müüjaga kokku leppida, et auto üle vaadata. Samamoodi võid teiste SAABispetsidega kokku leppida ja auto nende juurde viia (Troost Auto näiteks). Seal saad ehk isegi kiiremini löögile..;)

Hinna koha pealt, kui omale tundub hind OK, siis ostke ära. Auto puhul tuleb nagunii autot osta, mitte hinda..;)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
taurito

Ma arvan, et see väga väga hea auto :P Mul samasugune ainult aasta vanem ;)
iisak

Las sõbranna toob meile Troost Autosse.
Vaatame ÜLIPÕHJALIKULT üle.Cabrio juures on kõige olulisem ja KALLIM(tagantjärgi lappides) katusemehhanism.Kõik muu on köömes:facts:
Kauneid Naissaablasi teenindame väljaspool järjekorda ja ilma ooteajata:headbang:
Helistage ainult ette 5209320 Iisak
5272989 Trionic
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
salival

Äkki see oli ostetud Eestist, aga sõitis nt Soomes? või Venemaal? :D
Kasutaja avatar
Rästas

Tänud! :notworthy:

16.05.07
Tuli välja selline asi, et keegi ostis selle Saabi nina eest ära :angry:
Eile nägin ise seda Cabriot enda järel sõitmas Pirita poolt Viimsisse (naisterahvas roolis). Täna pidi olema ARKis vormistamine.
Sõbranna on müüjale helistanud mitu korda, ei vastanud. Eile siis vastas ja ütles, et müüs kellelegi (saabi foorumist).

Head veeremist sulle, kes sa selle pilli omale said.
Teema võib lukku panna.
taurito

Täna nägin seda autot Tartus :) Päris ilus olend.... Teab keegi kes selle ära ostis on ta saabnet.ee kasutaja ka või?
Vasta