Krt täna hakkas siis minu saabike mulle jama keerama, nimelt viskas veadeate, et jahutusvedelikku vähe, kontrollisin järele ja valasin juurde. Sain sõita 100 km ja sama jama. Kokku valasin 200 km läbimisel 2,5 liitrit peale. Radika juurest on kuiv, seismisel parklas oli loik all juhipoolse ratta juures aga vaatlusel aru ei saanud kustkohast jookseb. Äkki on kellelgi sama jama olnud või oskab lihtsalt nõu anda enne kui remondimehe juurde lähen.
Tänud.
9-5 3.0 Tid 2002 jahutusvedeliku kadumine
Kas siin ei pruugi olla 3,0 disla tüüpveaga, et hülsid on alla vajunud? Otsinguga saad 3,0Tid mootoriprobleemist kindlasti teada. Üks siinne foorumlane on oma saabile säärase veaga garantiikorras uue mootori saanud.
See kõik oli spekulatsioon. Käi ja näita oma masinat spetsialistidele, nemad ütlevad sulle, mis häda. Interneti teel saab diagnoosi haruharva panna.
See kõik oli spekulatsioon. Käi ja näita oma masinat spetsialistidele, nemad ütlevad sulle, mis häda. Interneti teel saab diagnoosi haruharva panna.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
pane mootor käima ja lase soojaks ( et tekiks rõhk jahutussysteemis) ja siis keegi hoidku pöördeid ca 3000 kandis ja siis ise vaata kapotialla, kus lõdviku kinnitusest välja pritsib.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Algselt postitas: mait
Krt täna hakkas siis minu saabike mulle jama keerama, nimelt viskas veadeate, et jahutusvedelikku vähe, kontrollisin järele ja valasin juurde. Sain sõita 100 km ja sama jama. Kokku valasin 200 km läbimisel 2,5 liitrit peale. Radika juurest on kuiv, seismisel parklas oli loik all juhipoolse ratta juures aga vaatlusel aru ei saanud kustkohast jookseb. Äkki on kellelgi sama jama olnud või oskab lihtsalt nõu anda enne kui remondimehe juurde lähen.
Tänud.
Mul oli sama probleem. Vea põhjuseks oli otsad andnud soojendusklapp. Vahetati välja veel paar nipet-näpet asja ja oligi korras! Töö kiire ja korralik ning teostajaks TroostAuto.