9-5 3.0 Tid 2002 jahutusvedeliku kadumine

Vasta
mait

Krt täna hakkas siis minu saabike mulle jama keerama, nimelt viskas veadeate, et jahutusvedelikku vähe, kontrollisin järele ja valasin juurde. Sain sõita 100 km ja sama jama. Kokku valasin 200 km läbimisel 2,5 liitrit peale. Radika juurest on kuiv, seismisel parklas oli loik all juhipoolse ratta juures aga vaatlusel aru ei saanud kustkohast jookseb. Äkki on kellelgi sama jama olnud või oskab lihtsalt nõu anda enne kui remondimehe juurde lähen.
Tänud.
suur

Kas siin ei pruugi olla 3,0 disla tüüpveaga, et hülsid on alla vajunud? Otsinguga saad 3,0Tid mootoriprobleemist kindlasti teada. Üks siinne foorumlane on oma saabile säärase veaga garantiikorras uue mootori saanud.

See kõik oli spekulatsioon. Käi ja näita oma masinat spetsialistidele, nemad ütlevad sulle, mis häda. Interneti teel saab diagnoosi haruharva panna.
Viki
SaabiJumal
Auto: Saab 92 1954, Saab 9-5 2005, Transit

tüüpvea puhul vedelik naljalt välja ei tule. pigem lekib nn soojenduskraani membraan. kah tüüpviga tegelikult.
olaviv

hülsi vahelt lekib jahutusvedelik karterisse ehk siis mootoriõlile seltsiks. Seda näeb õlivardalt. Pikalt sõita ei maksa. Kui loik all siis ikka mingi lõdvik või radikas ära mädanenud.
Kasutaja avatar
Hypno

Algselt postitas: mait
...Radika juurest on kuiv, seismisel parklas oli loik all juhipoolse ratta juures aga vaatlusel aru ei saanud kustkohast jookseb...

Kas said teada mis viga oli? Endal ilmnes just sama probleem!
suur

Kas jahutusvedelik ikka kaob? kas loik ei ole konditsioneeri kasutamisel eralduv kondentsvesi?
Kasutaja avatar
Hypno

Sai pisut juurde kallatud kui ekraanile ilmus kiri Coolant level low, Refill. Seda tegin eile ja täna hommikul oli loik maas juhipoolse esiratta juures.

....VM'is aeg alles järgmine neljap.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

pane mootor käima ja lase soojaks ( et tekiks rõhk jahutussysteemis) ja siis keegi hoidku pöördeid ca 3000 kandis ja siis ise vaata kapotialla, kus lõdviku kinnitusest välja pritsib.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
Hypno

Algselt postitas: mait
Krt täna hakkas siis minu saabike mulle jama keerama, nimelt viskas veadeate, et jahutusvedelikku vähe, kontrollisin järele ja valasin juurde. Sain sõita 100 km ja sama jama. Kokku valasin 200 km läbimisel 2,5 liitrit peale. Radika juurest on kuiv, seismisel parklas oli loik all juhipoolse ratta juures aga vaatlusel aru ei saanud kustkohast jookseb. Äkki on kellelgi sama jama olnud või oskab lihtsalt nõu anda enne kui remondimehe juurde lähen.
Tänud.

Mul oli sama probleem. Vea põhjuseks oli otsad andnud soojendusklapp. Vahetati välja veel paar nipet-näpet asja ja oligi korras! Töö kiire ja korralik ning teostajaks TroostAuto.
mait

Viga oli jaotuskarbis. Saabianti vahetas ära ja asi korras. Vidin maksis pea 800 tunnike tööd ja oligi kõik.Tänud.
Vasta