Mul Compuutris selline kiri CLE REFUSEE-on äkki kellelgi aimu ja veel selline BESOIN LAVE-GLACE
Ette Tänades Ghosy!
Viga kompuutris
-
- SaabiJumal
- Auto: Saab 92 1954, Saab 9-5 2005, Transit
immo toimimiseks pole patakat vaja. võtmes on kivi mida "loeb" süüteluku ümber olev võru. uue võtme tegemine ei aita kindlasti. viga on pigem selles võrus või ajus või juhtmetes. kui see teade ilmub, proovi võru natuke keerata. kui siis kiri ära kaob, läheb ka käima. vahest on aidanud. kui ei, siis teenindusse minek.
Thx mehed-viga vist tõesti immo lugejas-peale lahtiyhendamist läks kohe käima!Huvitav et siit saan vastuse kohe kuigi Viking esindusest ei osata öelda-peab elektroonikaga vaatama ja alles siis!Suured tänud Saabi omanikud-pean nentima et TORE ja asjalik foorum teil siin!Edu!
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
ega need VM´i klienditeenindajad just erialalised geeniused ole. vabandused OT pärast aga pean mainima, et üks
VM´i ees, kes on suutnud oma teenindajad paigal hoida neil rasketel aegadel. Pean silmas just klienditeenindajaid.
EDIT: lisan veel siia, et see miks ma arvan, et VM i klienditeenindajad ei ole professionaalid saabi elu ja olu kohapealt on see, et tegemist on professionaalsete teenuse müüjatega. Ei ole üliinimest kes oskaks kõike. Neid kes teavad saabi kõige tumedamaid nurgataguseid on siin foorumiski ainult mõni.
Tervitan,
Jupats
Vabandan, kui kellegi tundeid oma täpsustamata postitusega riivasin.

EDIT: lisan veel siia, et see miks ma arvan, et VM i klienditeenindajad ei ole professionaalid saabi elu ja olu kohapealt on see, et tegemist on professionaalsete teenuse müüjatega. Ei ole üliinimest kes oskaks kõike. Neid kes teavad saabi kõige tumedamaid nurgataguseid on siin foorumiski ainult mõni.
Tervitan,
Jupats
Vabandan, kui kellegi tundeid oma täpsustamata postitusega riivasin.