Algselt postitas: toots
ega se KAS PEAN pole nüüd mõeldudki kriitiliselt,pigem loodan et Saabi vennad oskavad promoda antud masinat,mis on selle auto eelised?mul puudub igasugune kogemus antid masinaga,ma ei kujuta ette kuidas hooldus maksab jne jne jne,
seega ootangi kogemusi ja ettepanekuid.
Ega selliseid ratsionaalselt põhjendatavaid eeliseid saabil vist ei olegi eriti. Aga miskipärast siinne seltskond muudkui käib remondis ja putitab ja ajab varuosi taga, kuid marki vahetama kipuvad vähesed.
Kui sa oled ise samasugune, väheke ebapraktiline inimene, siis võid neid eeliseid lugeda foorumi
sellest osast, kus lugejad kirjeldavad oma esimesi emotsioone pärast (esimest või järjekordset) Saabiostu. Teemade arenedes on näha juba päris suuri autosse topitud summasid, aeg-ajalt teele jäämisi, turbode ja DI-kassettide koolemisi ning palju muud koledat. Aga ikkagi ei kiputa marki vahetama, pigem soetatakse kõrvale veel hullemate hädadega sama margi sõiduk ning kästakse ka naisel sellega sõita. Tagatipuks ostab pärast proovimist sõber kah samasuguse.
Kas põhjuseks on eristumissoov, varajasest lapsepõlvest ja raskeset s...elust tingitud kuulumisvajadus - mina pole oma alla-aastase saabiomamisaja jooksul veel aru saanud.
Kindlasti loe veel korra läbi need tsitaadid:
Algselt postitas: petsla
Aga kui Sa oled juba Saabis sees istunud ja ikka veel küsid, siis parem ära osta!
ja
Algselt postitas: Cyber
Noh nii hoiatuseks, SAAB tahab saada korralikku hooldust ja üle nurga lastes lõpetad sa pettununa vraki otsas. Korraliku hoolduse korral pakub see auto sulle aga rõõmu päris pikalt.
PS tartlasena julgen öelda, et mind pole Carringus veel hätta jäetud. Ja olen pealt näinud, kuidas nad ka klassikule parklas edukat kiirtohterdamist teevad.