vargused Tartus - navigatsiooniseadmed

Teemad elektroonikast...
Vasta
herr

tere!

öösel peksti 95-e juhipoolne aken sisse ja kisti ära VDO Aytoni navigatsiooniseadme ekraan ja pult. politseiametnik teab rääkida, et Tartus on navigatsiooniseadmete vargus selle kevade teema.

ühelt poolt, oma hooletus, et oli peale jäänud. teiselt poolt - mida k*radit varastel nende seadmetega siin eestis teha on? kuuldavasti ei ole neile meie teede kohta rahuldavat kaarti olemaski. kolmandaks - mida teeb varas ekraani ja puldiga, kui puudub plaadilugeja?

tundub, et varga jaoks lihtsalt ilus läikiv asi, mis tekitas vastupandamatut omastamishimu.. :(

oskab keegi kommenteerida?
will

Küll vargad rakenduse leiavad ja ega see plaadilugeja juurde ost nii raske polegi-kahjuks
snowguy

niipalju kui mina suudan varga elu ettekujutada siis on tegemist narkomaanidega kes lihtsalt asja sisse vehivad ja osta.ee-s või kuskil sarnases kohas uuesti müüki topivad....keegi ei varasta enda tarbeks....on olemas hulgaliselt neid põrandaaluseid ettevõtteid kes inimestele tellimise peale asju hangivad ehk siis lasevad kellelegi kuskilt sisse vehkida

ning leidub neid lolle kes paari saja või tuhande krooni eest selliseid asju ette võtavad:fight:

enne navi paigaldamist oleks tark lisada midagi nutikamat tehase turvaseadetele ning toonklaas kuna teatavasti kipuvad ilusad asjad ikka kellelegi silma jääma ja mõni kohe tahab neid endale...ja kohe
:gun:
Timmu

Kui on ekraan või mõni muu sarnane seade (makk, maki esipaneel) autost varastatud, siis kindlasti ära anna ega müü ülejäänud seadet kellelegi. Pätid seovad seadmed uuesti ja ostjaid leidub küllaga.:fight:
Mustang

Krt jah, ka minu autol oli vahetult peale pesu järgmisel hommikul juhipoosel klaasil käejälg, nagu oleks keegi sisse uudistanud. Algul arvasin, et niisama vaadati, aga seda uudist lugedes tundub pigem, et vaadati põhjusega. Õnneks mul navi tehase oma ja sellega on veel vähem peale hakata :P
snowguy

no ma pakun et küll varas rakendust leiab kuidas asi maha parseldada

uskuge vargad on maailma parimad äritsejad kuid kui vargal midagi kätte jääb siis on see ilmne märk tema kahe kõrva vahele et asi tuleb lõpetada või on puhkusereis rootsikardinate taha kindlustatud

aga kõige rohkem häirib ja riivab mind see kui varastatakse lihtsalt teistele s*'*a keeramise eesmärgil
Vasta