Jaanilaupäev

Ühised tegemised
Vasta
vulkanus
Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.

Nii arvan, et on õige aeg teha juttu tulevasest jaanilaupäevast 23.06.07.
Nimelt on pakkuda välja foorumlastele kellel pole veel kindlaid jaaniplaane tehtud võimalus tulla kokku suurele jaanitulele Kuusalus Kahala külas, Vanakõrtsi talus .

Tegemist on siis igaastase üritusega kuhu olen kutsunud kokku oma tuttavad sugulased ja muid toredaid inimesi, et kord aastas mõnusalt aega viita, miks mitte kutsuda ka foorumi rahvas.

Tingimused oleks siis võtta kaasa söögid joogid ja ega ka väike lisagrill ei tee paha,( kui suure grilli peal ruumi puudu tuleb),samuti ka telk (kuna kõik maja katuse alla ei mahu)ja loomulikult hea tuju.
Enda poolt pakun suurt jaanituld kindlasti sauna ja ka seltskondlikke mänge meestele ja naistele (käesurumine jaapani või klassikaline .sangpommi rebimine või palgitõstmine
jõudu saab katsuda ka köieveos jpm.
Loomulikult varjutab jaanipäeva tihti ilm mis võib ürituse ootamatult kihva keerata kuid olemata ei jää mingil juhul.

Huvitatud inimesed võiksid endast märku anda saates u2u või helistada tel 56562458 (Lembit Palm)
nn. registreerimisega saan anda edasist infot kasvõi äärmuslikul juhul ürituse ärajäämise kohta.

NB.tulemata võiksid jääda inimesed kes end silmini täis kaanivad ja teisi kaaskodanikke häirima kipuvad. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tervitustega
Vulkanus
Kasutaja avatar
optimus

Kas seal Vanakõrtsi talus su sepikoda töötabki.
Ma ise olen nädalavahetustel teiselpool järve Muuksi külas.

Teinekord võiks vaatama tulla :)
vulkanus
Auto: Saab 99 gle ja hunnik teiste markide esindajaid.

Töökoda on ikka Tallinnas vähemalt hetkel ,kuid asi liigub sinna poole ,et varsti olen omadega seal
ja siis saab ka sepatööd oma käega proovida.
aga külla võib ikka tulla helista ainult ette .
Vasta