Ise olen lõputult väsinud. Kõigest ja kõigist ning igasugune viltukiskumine nii kodus kui ka tööl paneb igasugused mõtted pähe.
Oli aegu, kus läksin enne riigitööle minekut tööle, kella neljast ja siis riigitööle ning peale tööpäeva lõppu veel oma tööd tegema nii kella 11-ni õhtul ja pikemaltki.
Nüüd on selline tüdimus ja väsimus peal, et enam ei jõua ja ei tahaks isegi talvel lund lükata, puid tuppa tuua ja suvel ei jõua maja värvida, aeda ehitada, autot remontida, puid teha ega mitte midagi. Nädalavahetustel käin praegu oma tööd tegemas sest tööpäevadel teen riigitööd ning kunagi sai ka õhtuti käidud, nüüd enam ei jõua...

Isegi puhata ei jõua ausõna.

Samuti ajab närvi ja endast välja mingite valitsusliikmete ja riigikogujate loll ja mõttetu mula. Nii kui nad mingi ideega välja tulevad on mul juba karvad turris ja hoiak on negatiivne.
Midagi meeldivat oma elus siiski leian...see on oma perekond: naine ja lapsed. Nendega oleks vist koguaeg koos ja teeks midagi koos. Samas olen sellise eluviisiga, et töö kõrvalt tuleb ka tööd teha ning hobideks on töö.
tüdinenud ja väsinud...